Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:02 @Flame
παιδια δεν μπορω να συγκετροθω και να διαβασω ξερετε κανεναν τροπο που να μπορεσσω;
Πήγαινε στο θέμα: συγκεντροση
Μήνυμα στις 10/1/2012 στις 15:06 @Μηχανήματα
υπολογιστη*
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τον υπολογιστι
Μήνυμα στις 10/1/2012 στις 15:05 @Μηχανήματα
λοιπον ακουστε πριν κατι βδομαδες το ποντικι απο τον υπολογιστι μου χαλασε και πηραμε καινουργιο ασυρματο αλλα οταν τ εκανα εγκατασταση μου εβγαλε σφαλμα και δεν λειτουργουσε (δεν ειχε cd) απλος μ εβγαλε να κανω ενημερωση ειχα ενα δικο μου απο το λαπτοπ δουλευε και ξαφνικα χαλασε αλλα στο λαπτοπ ολα παιζουν μ εδωσε εναας φιλος μου ενα παλιο με μπιλια απο κατω δουλευε και αυτο χαλασε ξαφνικα και τωρα δεν δουλευει κανενα στον υπολογιστι ενω στο λαπτοπ δουλευουν ολα τι μπορει να ειναι;
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τον υπολογιστι
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 17:32 @Μηχανήματα
παιδια εχω την παλια κονσολα 40gb αλλα επαθε το ylod και δεν δουλευει τν ευτιαξα μονος μου αλλα ξανα χαλασε πηρα στην σονυ και μ λεει να τησ το στειλω πισω με 150 ευρω και να μου δοσουν αλλο ..λοιπον ο ξαδερφοσ μ ομως π τ ειχε στειλει του ξαναχαλασε εσεις τι λετε αξιζει να το στειλω κατω η να παρω καινουργιο..και για καινουργιο ειδα σλιμ γραφει αυτο Sony PlayStation 3 160GB K Chassis τι ειναι το chassis? τι λετε να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: ps3 ερωτηση
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 01:01 @Διάφορα
η και πολεμικο ναυτικο *
Πήγαινε στο θέμα: Ο.Υ.Κ. - Λ.Ο.Κ.
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 22:44 @Διάφορα
φιλε στα Ο.Υ.Κ μπορεις να υπηρετησεις μονο αμα εισαι μονιμος στον στρατο (πολεμικο ξηρασ )απο σχολη δλδ. νμζ γινετε και απο λιμενικο δεν ξερω παντος ειναι πολυ δυσκολο να πας θελει θελεις για να μπεις για τα λοκ απαντησε ο πανω
Πήγαινε στο θέμα: Ο.Υ.Κ. - Λ.Ο.Κ. |