Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 01:51 @Κλάψιμο
Επίσης κάποιες φορές, μιλάει το σώμα και όχι το μυαλό... μπορεί να την μισεί αλλα να τον άναψε...
Πήγαινε στο θέμα: Ο,τι να ναι!
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 01:01 @Διάφορα
Κοίτα φίλε όλα αυτά περί μόρας και διαφόρων τέτοιων πνευμάτων είναι βλακείες... Προσωπική εμπειρία: ξύπνησα απότομα μια φορά είχα ανοίξει τα μάτια μου έβλεπα γύρω μου αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να κουνηθώ ούτε να μιλήσω... Όλο αυτό κράτησε λίγα δευτερόλεπτα και με πήρε πάλι ο ύπνος... Δεν νομίζω να είδα κάποιο πνεύμα και να μην το θυμάμαι...
Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 11/12/2011 στις 22:24 @Διάφορα
υπάρχει μαγάζι και στο κέντρο στην αγίας σοφίας... αν μένεις κέντρο θα σε βολέψει...
Πήγαινε στο θέμα: adidas θεσσαλονικη
Μήνυμα στις 11/12/2011 στις 22:15 @Sex
Είχα και εγώ, αλλά έφυγαν... Απλά είπα στη μάνα μου να σταματήσει να βάζει μαλακτικό στα ρούχα... είχα καποιο είδος αλλεργίας μπορεί να έχεις το ίδιο και εσύ...
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στον πισινο
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 03:23 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου, αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό, δηλαδή ο <<κακός>> να είναι ο πρωταγωνιστής και να έχει το ρόλο του <<καλού>>, η μόνη ταινία κινουμένων σχεδίων που μπορείς να βρείς είναι το megamind... Είναι πάρα πολύ ωραία στην προτείνω ανεπιφύλακτα.Πήγαινε στο θέμα: Κινούμενα σχέδια
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 00:44 @Sex
l2luna τρελανέ με λίγο ακόμα ρε... έλεος δηλαδή
Πήγαινε στο θέμα: πόνος στον αριστερό όρχι
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 00:41 @Μηχανήματα
Βάλε την ταινία και τούς υπότιτλους στον ίδιο φάκελο φρόντισε να έχουν το ίδιο όνομα. Κατέβασε το aviaddxsubs άνοιξε το πρόγραμμα, επέλεξε την ταινια που θες πάτα start και σε ένα λεπτο έχεις ταινία με ενσωματωμένουσ υπότιτλους... Για οτι απορία έχεις ρώτα ξανά.
Πήγαινε στο θέμα: υπότιτλοι ταινίας
Μήνυμα στις 21/11/2011 στις 20:48 @Sex
Ίσως να μην νιώθει έτοιμη ακόμη, αν και είναι περίεργο αφού όπως είπες και εσύ έχετε κάνει στοματικό... Μην το ψάχνεις και πολύ με τον καιρό θα το θέλει και αυτή και θα γίνει. Ένα έχω να σου πω εγώ, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...στην συγκεκριμένη περίπτωση του κοριτσιού, γιατί γυναίκα δεν θεωρείται... μόνο 12 είναι...
Πήγαινε στο θέμα: Δε θελει σεχ.. απολαυμβανει το δαχτυλο..
Μήνυμα στις 21/11/2011 στις 20:42 @Sex
τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα πόνο στον αριστερό όρχι. Καθώς έκανα μπάνιο παρατήρησα ότι ο αριστερός όρχις έχει πρηστεί, και είναι μεγαλύτερος από τον δεξί. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή? Ααα, διάβασα πως αυτό είναι σύμπτωμα συστροφής και έχω φοβηθεί λίγο, έως πάρα πολύ... Βοήθεια παρακαλώ... Πήγαινε στο θέμα: πόνος στον αριστερό όρχι |