Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 20:51 @Μηχανήματα
Στο ricardo κοίταξες μήπως βρεις κατι?
Πήγαινε στο θέμα: Guitar Hero
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 14:39 @Μηχανήματα
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Belkin-Cable-HDMI-to-mini-HDMI-2M-AV10001QP2M.htm
Πήγαινε στο θέμα: ps3 hdmi
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 20:43 @Μηχανήματα
έχω την dc-201 Βιντεοκάμερα και δεν αναγνωριζει τα cd.Υπάρχει κάπιο πρόγραμμα για να τα αναγνωρίσει?
Πήγαινε στο θέμα: Βιντεοκαμερα
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 20:36 @Θ. Κλημεντίνη
Mr. and mrs smith Δεν είναι ακριβώς ρομαντικό αλλά έτσι όπως "τσακώνονται" και μετά τα ξανα βρίσκουν είναι ωραίο. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κατι ερωτικο-ρομαντικο
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 20:32 @Sex
Γεια σας,είμαι νέο μέλος και με λένε Βασίλη.Έχω ένα πρόβλημα,δηλαδή ένα μικρό πρόβλημα... καταρχήν είμαι 14 1.Το πέος μου σε στύση είναι 12cm και νιώθω άβολα μ'αυτό. 2.Στο σχολείο συνέχεια όποτε έχουμε ιστορία μου σηκώνεται και φοβάμαι μην το δει κανένας συμμαθητής μου. :S 3.Κάθε πρωί μου είναι σηκωμένη όποτε ξυπνάω και φοβάμαι μην με δει κανένας γονιός.Είναι φυσιολογικό να ναι κάθε πρωί??? 4.Πολλά παιδιά στο σχολείο γελάνε γιατί ακούω "περίεργη" μουσική(το ξέρω ότι δεν είναι σε αυτό το θέμα αλλά είπα να μην ανοίγω νέο θέμα για ενα ερώτημα).Η μουσική που ακούω είναι beethoven,mozart κ.α.Τόσο κακό είναι?? Παρακαλώ απαντήστε ειδικά στα 1α ερωτήματα.Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Σχολείο-στύση-πρόβλημα :S |