Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 13:56 @Διασκέδαση
Πως και δεν εχει αναφερθεί κανείς στo Hellraiser?
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 11:17 @Διασκέδαση
Η ταινια που θες λεγεται If Only
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τον τιτλο...
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 10:45 @Sex
Πρωτα απ'ολα δεν χρειαζεται να απογοητευτεις ουτε να απελπιστεις. Συμφωνω με τον gregory_kou και στις δυο απαντησεις που σου εγραψε. Πολλες φορες ειναι και οι κινησεις του σωματος που βοηθουν στο να φτασει καποιος σε οργασμο. Δοκιμασε να εξομοιωσεις την κινηση που κανει καποιος οταν κανει σεξ καθως αυνανιζεσαι. Αλλοι ερεθιζονται πιο ευκολα οταν ειναι ξαπλωμενοι, αλλοι καθιστοι, αλλοι ορθιοι κ.τ.λ. Δοκιμασε την επομενη φορα να αλλαξεις σταση. Επισης δοκιμασε να τον παιξεις την ωρα που εισαι μπρουμυτα στο κρεβατι, αντι να τριβεσαι πανω του. Καλο ειναι να μη πιανεις το εργαλειο σου με κρυα χερια. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:52 @Μηχανήματα
Πηγαινε εδω Στο video tool θα βρεις πολλα converter για ολα τα γουστα. Ισως καποιο απο αυτα να σε βοηθησει. Πήγαινε στο θέμα: Video converter
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 15:52 @Μηχανήματα
Λογικα, αν πατας αντιστροφα το πληκτρο επιλογης καναλιων πανω στην τηλεοραση, καποια στιγμη να σου βγαλει και το AV. Εννοειται οτι θα εχεις και το playstation αναμενο. Εγω ετσι το βρηκα οταν μου ειχε τυχει παρομοια περιπτωση στο παρελθον. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τηλεοραση
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 15:52 @Μηχανήματα
Συμφωνω οτι μου σβηνει γιατι υπερθερμαινεται. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μου το παρουσιαζει τωρα; Εχω τον υπολογιστη δυο χρονια και μου το παρουσιαζει μονο οταν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εχει σχεση ποσο φορτωμενος ειναι ο σκληρος; Πήγαινε στο θέμα: Μου σβηνει ο Υπολογιστης
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 15:20 @Μηχανήματα
Εχω ενα laptop 2πυρινο στα 2,20 GHz. Εδω και δυο μερες καθε φορα που παιζω ενα συγκεκριμενο παιχνιδι, μετα απο 10 με 15 λεπτα σβηνει ο υπολογιστης μονος του. Το παιχνιδι ειναι γνησιο και το εχω ηδη σχεδον ενα χρονο. Παρατηρησα οτι καθως τρεχει το παιχνιδι, ο ανεμιστηρας του υπολογιστη κανει πολυ θορυβο και ανεβαινει η θερμοκρασια. Ειναι η πρωτη φορα που μου παρουσιαζεται αυτο το προβλημα και ανησυχω μη προκληθει καμμια ζημια στον υπολογιστη. Επισης θα ηθελα να επισημανω οτι σε οποιαδηποτε αλλη χρηση ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα, χωρις να ανεβαζει θερμοκρασιες. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Πήγαινε στο θέμα: Μου σβηνει ο Υπολογιστης
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 14:03 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ηλεκτρικη κιθαρα. Ειδικα οταν παιζεται απο βιρτουοζους οπως Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Kirk Hammet για να αναφερω μερικους.Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΩΤΕΙΜΑΤE?
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 13:54 @Διάφορα
2011; Η πρωτη ασχημη χρονια που περασα και ελπιζω να παραμεινει η μοναδικη. Πήγαινε στο θέμα: Απολογισμός του 2011.
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 21:08 @Sex
Οσο στενη και να ειναι μια γυναικα, αν ειναι τρελα ερεθισμενη ,το αιδοιο της ανοιγει σαν τριανταφυλλο. Για να ευχαριστηθει ενα ζευγαρι το σεξ, το παν ειναι να ερεθιζουν ο ενας τον αλλο και να εχουν πολυ φαντασια. Απο 'κει και περα ουτε μηκη και πλατη κοιταζει κανεις, ουτε υψος και βαθος. Πήγαινε στο θέμα: Παίζει ρόλο;;; |