Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 04:03 @Sex
Προφανώς έχεις καθυστέρηση επειδή πήρες το χάπι και σου άλλαξε τα φώτα στον κύκλο σου. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 04:02 @Sex
Απλά θα επαναλάβω ένα σχετικό post μου σε άλλο παρόμοιο θέμα στο φόρουμ. Κι αυτά δεν τα κατεβάζω από την κούτρα μου, έχω τσεκάρει μελέτες. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ΜΥΘΟΥΣ που υπάρχουν. Τα προσπερματικά υγρά τις περισσότερες φορές δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ σπέρμα, ενώ κάποιες άλλες φορές περιέχουν πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων τα οποία είναι ανίκανα να φτάσουν στο ωάριο (είναι λίγα και τα περισσότερα από αυτά τα λίγα δεν έχουν την απαιτούμενη κινητικότητα). Όλες οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δείχνουν ότι ο αριθμός σπερματοζωαρίων που βρέθηκε σε δείγματα προσπερματικών υγρών (σε ΟΣΑ βρέθηκε, διότι στα περισσότερα ΔΕΝ βρέθηκε), είναι κατά πολύ κατώτερος του ορίου ανικανότητας. Ουσιαστικά, σε περιπτώσεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, εφόσον ο άντρας γνωρίζει πότε πρέπει να τραβηχτεί και το κάνει εγκαίρως, ο μοναδικός κίνδυνος που υπάρχει είναι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, όχι η εγκυμοσύνη. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 03:57 @Sex
Και από πότε έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε..? Απλά λέω ότι καθείς πρέπει να συμβιβάζεται με ορισμένα πράγματα που δεν αλλάζουν, αλλιώς τρελαίνεται. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 07:09 @Sex
Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ΜΥΘΟΥΣ που υπάρχουν. Τα προσπερματικά υγρά τις περισσότερες φορές δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ σπέρμα, ενώ κάποιες άλλες φορές περιέχουν πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων τα οποία είναι ανίκανα να φτάσουν στο ωάριο. Όλες οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δείχνουν ότι ο αριθμός σπερματοζωαρίων που βρέθηκε σε δείγματα προσπερματικών υγρών (σε ΟΣΑ βρέθηκε, διότι στα περισσότερα ΔΕΝ βρέθηκε), είναι κατά πολύ κατώτερος του ορίου ανικανότητας. Ουσιαστικά, σε περιπτώσεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, εφόσον ο άντρας γνωρίζει πότε πρέπει να τραβηχτεί και το κάνει εγκαίρως, ο μοναδικός κίνδυνος που υπάρχει είναι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, όχι η εγκυμοσύνη. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ απορίες
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 06:38 @Sex
^^^ Ακριβώς. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 06:35 @Sex
Αδερφέ εγώ είμαι 33. Μία και δύο... Μη φοβάσαι τίποτα, προχώρα! Πήγαινε στο θέμα: εξαρση μαλακιας
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 06:31 @Sex
Αν είσαι σίγουρη ότι δεν τελείωσε μέσα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος. Ούτε με προσπερματικά υγρά μένεις έγκυος, εκτός κι αν έτυχε να κάνεις σεξ με τον σούπερμαν ή μάλλον τον σούπερσπερμ. Όταν ακούς ότι κάποιος άφησε κάποια έγκυο 'αλλά δεν τελείωσε μέσα', να είσαι σίγουρη ότι λέει μπούρδες. Απλά δεν πρόλαβε να τραβηχτεί εγκαίρως. Αυτά :)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα |