Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 18:37 @Sex
Για πες γιατι; Πήγαινε στο θέμα: Εχετε δονητη;
Μήνυμα στις 14/3/2012 στις 12:19 @Sex
Aφου τα παμε η καβλα της ηλικιας σου ειναι θα σου περασει οταν με το καλο σε βαλει κατω κανα αγορακι και σου αλαξει τα φωτα τοτε θα σου περασει....Αν παλι δεν κρατιεσε ψαξου!
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω δασκαλα μου.
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 16:35 @Sex
Πες της να βαρεσετε μαζι μαλακια....Αυτο θε σε καβλωσει τοσο πολυ που μετα δεν θα σου πεσει με τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Ρεζίλι! Βοηθεια!!
Μήνυμα στις 8/2/2012 στις 19:31 @Sex
α)Να μου περνει πιπα στο αμαξι οταν οδηγαω. β)Να την περνω απο πισω στα 4. γ)Και η φαντασιωση μου ειναι να την παρω τριο με την φιλη της
Πήγαινε στο θέμα: ρωτηση... κυριως για αντρες
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 11:42 @Sex
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να γλυφεις ενα καλοξυρισμενο μουνακι και στο τελος για επιβραβευση να σε κανει μουσκεμα....Εμενα με τρελενει να το κανω!
Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 18:06 @Sex
Aφου σου αρεσει τοσο πολυ να βλεπεις τους αντρας να τον παιζουν γιατι δεν λες σε καποιον φιλο σου να τον παιζει παρουσια σου;Ισως να αρεσει και στον ιδιο και να πας ενα βημα πιο περα(βλεπε τριο) που απο οτι εχω καταλαβει σε τρελενει η ιδεα και μονο. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 14:05 @Sex
Nαι και εγω κατι τετοια εκανα στην ηλικια σου αλα τελικα μονο εγω νομιζα οτι δεν με καταλαβενουν.....Ασε που ειναι ξενερωμα να το κοβεις στην μεση για να πας τουαλετα να τελειωσεις(τετοια ωρα τετοια λογια)που λενε
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 12:38 @Sex
Nαι αλα τους θορυβους που κανεις δεν τους ακουει; Και σιγουρα ο τροπος που ανασενεις αλαζει.....Μην περνεις και ορκο οτι δεν καταλαβενει Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 10:51 @Sex
Kαλα αυτο πως το κανεις; Θες να γυνεις λιγο πιο συγκεκριμενη πως ειναι παρον ο αλλος και δεν περνει χαμπαρι; Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 4/1/2012 στις 15:35 @Sex
Το ιδιο ειναι κοριτσια ετσι ειναι η γυναικα οταν χυνει, ειτε με τον εναν ειτε με τον αλο τροπο το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.(φουσκωμενα χειλη-μ...χειλα) Πήγαινε στο θέμα: Φουσκωμα μετα το σεξ |