Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 15:26 @Κλάψιμο
εγώ θα ήθελα όχι στην εμφάνιση μου αλλά το να μην χώριζαν οι γονείς μου και να ημαστάν εφτιχησμένη και τα χριστούγεννα και προτοχρωνιά να τα περνούσαμε όλοι μαζί σαν μία ορέα οικογένεια...το αλλο που θα ήθελα αν μπόρουσα να αλλάξω..είναι το παρελθών μου ΌΛΟ...!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αν θελατε να αλλαξετε κατι τι θα ηταν?
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 14:51 @Sex
13....αλλα δεν 8ελώ να θυμάμαι..αν έκοβε το μιαλό μου στην ηλικία που είμαι θα έκανα το ότι δίποτε...!!! (19)
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 14:17 @Sex
ελάται βρέ παιδία τόσο δύσκολο είναι....
Πήγαινε στο θέμα: μετά το SEX δέν τελιώνω
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 14:10 @Sex
Να κάνεις ένα τέστ και θα μάθεις αν είσαι η όχι, θα σου φίγη και το άνγχός και δέν θα χάσεις τον χρόνο σου με το να ψάχνεις στο διαδίκτυο. Απλά για να σιγουρεφτής πάρε ένα τέστ και κάντο όταν ξιπνίσεις...προϊνά ούρα..!!! Αν το απότελεσμα είναι αυτό που θές θα χαλαρώσης και εσύ...!!! Μπόρει να είναι και απο το άγχος σου αλλά κάνε ένα τέστ για συγουριά..!!! Αυτά απο εμένα καλή τύχη..!! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 11:19 @Sex
τελίωσα μόνο 2 φορές στην ζωη μου...πος να τον κάνω να μην είναι αγχωμένος pantelis20..?? χύνει μέσα μου στα τέσσερα εγώ απο πάνο του η αφτός απο πάνο μου....ευχαρηστώ για της απαντήσεις σας...κάπιος άλλος..??
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 21:19 @Sex
ελάτε βρέ παιδιά ας μου απαντίση κάπιος βοϊθίστεμαι..!!!
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 20:20 @Sex
ναι είμαι 19 και αυτός 20 εφχαριστώ που άπαντησες κάπιος άλλος...!!
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 19:50 @Sex
Γία σας παιδία είμαι 19 ετών, θα μπώ κατευθίαν στο θέμα πού με απασχολή εδώ και καιρό. Προσπαθούμαι εδώ και μερικούς μήνες να κάνουμε μωράκι όταν ερθούμε σε επαφή. 1) δέν τελιώνω. 2)όταν τελιώνη μέσα μου το σπέρμα του δέν μένη μέσα μου, βγένη κατευθίαν έξω και δέν ξέρω κάν αν το έμβριο μπένη στην μήτρα μου εφόσων το βγάζω έξω. 3)και κάτη αλλο όταν είναι σε στίση και το κάνουμε σε μια στιγμή δεν βρίσκεται σε στίση και δεν ξέρουμε και τον (λόγο).??...αφτό επιρεάζει την εγγυμοσίνη...?? Σας παρακαλώ δόστε μου λίγο χρόνο στα ερωτήματα μου και γράψτε μου μερικές απαντίσεις το συντομότερο...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...!!! Πήγαινε στο θέμα: μετά το SEX δέν τελιώνω |