Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 13:31 @Sex
να σκουπιζεσαι καλυτερα στην τουαλετα.
Πήγαινε στο θέμα: κωλοφαγουρα
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 20:09 @Κλάψιμο
Όπως σου είπα η μάνα σου χρειάζεται ψυχίατρο και εσύ να πει για την κατάσταση σου σε κάποιον ( ψυχολόγο, δάσκαλο, συγγενή ή και αν είναι όπως τα λες, πως σου λέει η μανά σου τέτοιες μαλακίες, πες το και σε καμιά πρόνοια). Αν δεν θες να κανείς κάτι από αυτά απλά μίλα της ήρεμα όχι με νεύρα και πες της πως σε καταπιέζει και πως θες να αλλάξει τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται. Σου λέω πως η μάνα σου χρειάζεται ψυχίατρο γιατί είπες πως σου λέει πως δεν σε θέλει και τέτοια. Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω την μάνα μου...
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 18:22 @Μηχανήματα
μπορει κανεις να μου πει πως να το βαλω? έχω το htc wildfire s και android 2.3.5?
Πήγαινε στο θέμα: cyanogen
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:32 @Μηχανήματα
Ευχαριστώ.Έκανα upgrade και δούλεψε.
Πήγαινε στο θέμα: εφαρμογες στο κινητο
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:30 @Μηχανήματα
θέλω να αγοράσω ένα καλό laptop και έχω δει ένα καλό αλλά έχει επεξεργαστή i7. Ισχύει πως τα laptop δεν αντέχουν πολύ με αυτόν τον επεξεργαστή ;
Πήγαινε στο θέμα: i7 σε laptop
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 23:01 @Μηχανήματα
Έχω κινητό με android και προσπάθησα να βάλω μερικές εφαρμογές κατεβάζοντας τες σε .apk και με το appinstaller τις έκανα εγκατάσταση αλλά τις ανοίγω και μετά από λίγο κλείνουν. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω ;
Πήγαινε στο θέμα: εφαρμογες στο κινητο
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 08:43 @Κλάψιμο
Η μάνα σου χρειάζεται ψυχίατρο.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω την μάνα μου...
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 21:26 @Μηχανήματα
https://www.shopadidas.com
Πήγαινε στο θέμα: σιτε για ποδοσφαιρικα
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 15:45 @Μηχανήματα
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο laptop που να σηκώνει άνετα παιχνίδια όπως το skyrim ?
Πήγαινε στο θέμα: laptop για gaming |