Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 21:21 @Διασκέδαση
τα παντα εκτος απο Metal (χωρις παρεξηγηση)
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε;;;;
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 21:19 @Sex
Κανενας δεν μπρορει να ελενξει τις ορμες του γι'αυτο στο ερωτημα δεν μπορουμε να απαντησουμε συγκεκρημενα αλλα τωρα στις μερες μας τα πραγματα εχουν αλλαξη πολυ,πλεον π.χ.το να ειναι καποιος παρθενος μετα την εφειβια δεν ειναι και το ποιο φυσιολογικο...ενω πριν λιγα χρονια τα δεδομενα ηταν εντελος διαφορετικα...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 20:45 @Sex
προσπαθισε να ψαρεψεις την αδερφη σου να δεις αν συμφςνει και μετα πηγενε στην κοπελα και εξηγησε τησ πωσ εχουν τα πραγματα αν η αδερφη σου δεν γουσταρει να εισαι με την κοπελα τοτε κανε κατι κρυφα απο εκεινην και δεν χριαζεται μετα ουτε να ντρεπεσε αλλα ουτε να νοιωθεις τυψεις εσυ προσπαθισες να μηλησεις με την αδερφη σου αυτη δεν ειθελε,τελος παντον κανε αθτο που λεει η καρδια σου ή καλθτερα σε αυτη την περιπτοση οτι λεει το παντελονι σο:)
Πήγαινε στο θέμα: Αλλα λεει η θεια μου αλλ’ακουν τ’αυτια μ
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 20:34 @Κλάψιμο
ειμαι και εγω 16 και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...δεν ειναι κατι ανυσηχητικο πολλα παιδια το παθαινουν και ενα εχω να σου προτυνω... κανε θετικες σκεψεις αυτο βοειθαει πραγματικα προσπαθησε να δεις τα προβληματα και τις ανυσιχιεσ σου απο διαφορετικη ματια.Καντο αυτο και θα με θυμιθεις...:)
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα |