Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε ειμαι 14
Πήγαινε στο θέμα: Ντρεπομαι πολυ βοηθεα
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
δλδ επως να μη ντρεπομαι αυτο θελω
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 17:21 @Θ. Κλημεντίνη
οκ... ναι αλα τι να κανω για να αντιμετωπισω τοκομπλαρισμα????απαντα και εχεισ αποδεκτη
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
ενοω αν τα εχουμε πως θα την παιρνω απο τις φιλες τιιςκαι τι θαλενε?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
οχι παλι καλα αθηνα μενω και δηλαδη ποως τηνπαιρνω απο τιςφιλεςτης?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι οκ...αλλα δεν ειναι μονο οι φιλες τις γενικα σκαευτομαι τους αλλους.... και δηλαδη οταν παω γτ εινια με τις φιλεσ τις 97% να ανεβουμε πανω μαζι (παρδειγμα) τι θα πω στις φιλες της δλδ απαντα ρε γτ εισαι κοριτσι και σε εμπιστευομαι
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 15:54 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι κοιτα με αυτην τα ειχαμε φτιαξει αλλα χωρισαμε για τιον παραπανω λογο αλλα της αρεσω και μ αρεσει οποτε.... Ειμαι και ασχημος οχι ΤΟ ΜΠΑΖΟ αλλα δν με λες και καλο και φοβαμαι Πήγαινε στο θέμα: Ντρεπομαι πολυ βοηθεα
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 15:32 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι λιγο μεγαλο αλλα πλσ διαβαστε το Λοιπον παδια εχω προβλημα... ντρεπομαι να κανω κατι και με τις δυο μου σχεσεις χωρισαμε γ αυτο το λογο δηλαδη εκει που τα εχουμε δεν μπορω να παω στ σχολειο κοντα της ν μ πει η να της πω κατι κομπλαρωω σκεφτομαι τις φιλες της τι θα γινει και λοιπα σκευτομαι τους αλλους που αν φιλιθουμε θα πας κοιτανε και κομπλαρω δεν γινετε..... Τι μπορω νακανω βοηθεια και γρηγορα.... [διαγράφηκε το εκτός θέματος και μετακινήθηκε το θέμα στη σωστή κατηγορία] Ευχαριστω προκατβαολικα Πήγαινε στο θέμα: Ντρεπομαι πολυ βοηθεα
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 18:27 @Μηχανήματα
Ρε παιδια εμεναη οθονη μου μου βγαζει συνεχεια τη φωτηνοτητα μπροστα και μου την κατεβαζει στο 0 αν την ανεβασω ξανα το ιδιο αν την αφασω κατω το ξαναβγαζει τι να κανω???
Πήγαινε στο θέμα: Η οθονη μου τα εχει παιξει
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 18:19 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια εγω εχω ακριβως το ιδιο μ αρεσει της αρεσω και ντρεπομαι να τισ τα ζητησσω αλλα θα το κανω δν εινα το θεμα εκει στο σχολειο τ θα κανουμε πειτε λιγο γρηγορα πλς
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με κοπελα γρηγορα |