Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 01:46 @Sex
Πως αυνανιζονται οι γυναικες?Τρυβοντας τη κλειτοριδα κ σκεφτοντας πραγματα που σ'ερεθιζουν.Αλλες βαζουν κ δαχτυλο στο κολπο.Οσο για τον οργασμο στο σεξ,θα σου πω ο,τι εχω διαβασει γιατι δεν ειμαι εμπειρη.Πρεπει ν'αφηνεσε κ να μη σκεφτεσε τον οργασμο.Να σκεφτεσαι τη στηγμη αυτη που μυραζεσε με τ'αγορι σου.Ωπως κ στον υπνο.Οταν νυσταζεις ερχετε μονος του ο υπνος,δε το διαλλεγεις εσυ να κοιμηθεις!Υπαρχουν δυο ηδων οργασμοι στη γυναικα.Ο κλειτοριδικος(της κλειτοριδας,που γινεται με τα χαδια κ διαφορα προκαταρκτικα)κι ο κολπικος(του κολπου που γινετε με τη διησδυση).Υπαρχουν γυναικες που ειναι μονο κλειτοριδικες κι αλλες μονο κολπικες(το'λεγε γυναικολογος).Αλλες κ τα δυο!
Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος οργασμος
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 01:37 @Sex
Ειναι αναλογα τη τομη του παρθενικου υμενα,ποσο δυνατα θα γινει η διυσδιση αλλα κ σε ποιο μερος του υμενα θα σπασει.Παραδειγματως χαρη,αν σπασει σε συμιο με πολλα αγγεια θα βγαλει αιμα,αν σπασει σε συμειο με λιγα αγγεια μπορει να μη βγαλει...Μπορει,επησης,να βγαλει τη δευτερη φορα ή τη τριτη!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια κοπελας
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 01:34 @Sex
Ο καθενας εχει διαφορετικοι αποψη.Αλλα ηθη κι αποψεις εχει ο καθενας.Προσωπικα,πειστευω οτι πρεπει να'χεις κανει sex πριν το γαμο για να ξερεις αν ταιριαζετε κ σεξουαλικα!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 01:31 @Sex
Κοιτα,εγω που ειμαι κοριτσι,μου'χει συμβει να'χω νυχτερινο οργασμο!Εβλεπα στον υπνο οτι μπαλαμουτιαζομουν μ'ενα αγορι κ καυλωνα κ καυλωνα,μεχρι που τελειωσα!Ειναι φυσιολογικο.Ειδικα στην εφηβεια,συμβαινει οταν βλεπεις σεξουαλικα ονειρα,επειδη προετοιμαζετε το σωμα για το sex κ τον οργασμο!
Πήγαινε στο θέμα: Νυχτερινος οργασμος
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 01:16 @Διασκέδαση
Τ'αγαπημενα μου ηδη ειναι Rock,Alt-Rock & Hard Rock!Ακουω ωμως κ Pop,Rock 'n' Roll,Pop Rock,Dance,Electro Pop,Soft Rock,Punk,Pop Punk & Metal!
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε;;;; |