Μήνυμα στις 10/11/2013 στις 12:03 @Sex
Φίλη μου θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Οι άντρες ελκόμαστε από την εξωτερική εμφάνιση! Ναι ασφαλώς και ο χαρακτήρας παιζει καποιο ρόλο αλλά το πρώτο που κοιτάμε, το πρώτο που ψάχνουμε , το πρώτο που μας τραβά είναι η εξωτερικη εμφάνιση της γυναίκας. Άδικο, το ξέρω αλλά έτσι είναι η φύση μας , δεν το ελέγχουμε... Στο θέμα μας τώρα... για να βρεις γκόμενο θα πρεπει να δουλεψεις την εμφανιση σου. Ακομα και αν μια κοπελα δεν εχει ωραιο προσωπο αλλα εχει ωραιο σωμα θα εχει σιγουρα τις κατακτησεις της (και το αντιθετο). Εισαι 100 κιλα και 1.79 πρεπει να αδυνατήσεις ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!! Βαλε χρονοδιαγραμμα το ερχομενο καλοκαιρι, εχεις αρκετο χρονο για να δεις δραστικα αποτελεσματα αν ξεκινησεις απο ΤΩΡΑ! Σταματα να τρως αηδιες και μεγαλες ποσοτητες, ξεκινα και σταδιακα γυμναστικη. Επειδη εχω περασει απο παρομοια φαση θα σου πω οτι το μυστικο για να αδυνατησεις ειναι η ΥΠΟΜΟΝΗ, μην βιαζεσε να δεις αποτελεσματα σε μια βδομαδα, μην ζυγιζεις τον εαυτο σου καθε μερα, τα πρωτα αποτελεσματα ερχονται μετα απο 1-2 μήνες. Πρόσεξε ! Εισαι 27 χρονων! Τι γαματη ηλικια! Εισαι σε μια φαση της ζωης σου που θα πρεπει να αποφασισεις αν θα εισαι για παντα η χοντρη, παρθενα και οποια αλλη ταμπελα σου βαζουν ή θα πάρεις την ζωη στα χέρια σου και θα την πλάσεις όπως εσύ θέλεις!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα σε μεγαλη ηλικια
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 20:13 @Θ. Κλημεντίνη
οσο ξερει οτι εισαι τσιμπημενος μαζι της και σε εχει του χεριου της θα ερχεσαι σε δευτερη μοιρα. Η μονη σου ελπιδα ειναι να την γραψεις! Σταματα να της μιλας, σταματα να την κοιτας, απεφυγε την! Αμα σε δει και με αλλη κοπελα θα σκασει απο την ζηλια της!
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,αλλά θέλει άλλον(HELP!!)
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 23:39 @Κλάψιμο
Δυστυχώς απέδειξε ότι δεν άξιζε στο ελάχιστο την αγάπη σου. Ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σταματήσουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να μην τους δίνεις σημασία. Στα μάτια ενός οποιουδήποτε τρίτου παρατηρητή αυτοί είναι που φαίνονται ανώριμοι και ρεζιλεύονται. Σου άρεσε ένα αγόρι, ένιωσες κάτι όμορφο για αυτό και τι πιο φυσιολογικό να του το εκφράσεις. Λες και αυτοί/αυτός δεν έχουν φάνε χυλόπιτα...γράψτους και πήγαινε για άλλα.
Πήγαινε στο θέμα: παιζουν με τα συναισθηματα τον αλλον
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 00:53 @Sex
Τι να πω... περι ορ´εξεως...
Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 00:52 @Sex
εγώ όχι αλλά μερικοί φίλοι μου ναι. Είναι οι κάφροι της τάξης οπότε εχω πάψει να τους παρεξηγώ. Ειλικρινά όμως γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Είμαι σίγουρος ότι όσες γκάβλες και αν εχεις μπορεις να κρατηθεις μέχρι το σχόλασμα ή εστω να πας στην τουαλετα. Γιατι μέσα στην τάξη; Για να σε βλεπουν οι ´αλλοι; να το παίζεις μάγκας; Αντί για μάγκας μάλλον θα φανεις πολύ ανώριμος και θα γινεις ρεζιλι και απο πάνω...
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 00:45 @Sex
σημαίνει οτι σου κάνει πλακα και προσπαθει μα σε ψαρώσει. Φίλε μου εγώ το βρίσκω όχι ανώναλο αλλά και αηδιαστικό. Αντε να χωνεψω το οτι αν και ανδρας ήθελε να πιει σπέρμα, για ποιο λογο να μην πιει το δικο του και να πιει του άλλου;; Ειλικρινα μου φαινεται εξαιρετικα ακατανοητο.
Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 00:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα φίλε υπάρχουν 2 περιπτώσεις: Η ο φίλος σου σε τρόλαρε ή ειναι gay. Αμα δεν ειναι τίποτα απο τα δυο τότε πραγματικά θα αρχήσω να ανησυχώ. Μιλάμε για άντρες πάντα έτσι;Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
Εσύ αντέχεις να περιμένεις; Εγώ δεν θα άντεχα... Είπες ότι είστε κολλητοί προφανως γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα σου και τι είδους άτομο. Αφού η κοπέλα σε γουστάρει τότε να είσαι σίγουρος οτι μέσα της περιμένει πως και πως την στιγμη που θα πας να της πεις πως νίωθεις, το τελευταιο που θα σκεφτει είναι ότι ´εκανες πουστια. Δεν υπάρχει περίπτωση για αυτό φίλε, στο υπογράφω. Επίσης δεν θα πας να την πεις να χωρίσει τον άλλον ετσι ώστε να φανεί σαν πουστια... Θα πας και θα της πεις τι νιωθεις και οτι την θες , τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους. Νομίζω ότι αυτη ψαχνει μια αφορμη για να τον χωρίσει και εσύ με τις προσπάθειες που κανεις να τα ξαναβρουνε την μπλοκαρεις... σαν να την σπρωχνεις σε εκεινον, να την απορριπτεις ένα πραγμα. Φίλε την θέλεις σε θέλει... ε άντε όρμα!
Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 22:58 @Θ. Κλημεντίνη
Εσύ αντέχεις να περιμένεις; Εγώ δεν θα άντεχα... Είπες ότι είστε κολλητοί προφανως γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα σου και τι είδους άτομο. Αφού η κοπέλα σε γουστάρει τότε να είσαι σίγουρος οτι μέσα της περιμένει πως και πως την στιγμη που θα πας να της πεις πως νίωθεις, το τελευταιο που θα σκεφτει είναι ότι ´εκανες πουστια. Δεν υπάρχει περίπτωση για αυτό φίλε, στο υπογράφω. Επίσης δεν θα πας να την πεις να χωρίσει τον
Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:δυστυχώς φίλε λίγοι εκτιμούν την καλοσύνη σου και το πόσο καλοπροαίρετος είσαι σε αυτή τη ζωή. Μην ξαναπροσπαθήσεις να τους τα φτιάξεις (κοίτα και λίγο το συμφέρον σου). Δεν θες να την δεις στεναχωρημένη αλλά σκέψου πόσο πραγματικά ευτυχισμένη θα είναι με έναν που την αποκαλεί "πουτάνα" και "τσούλα". Είναι δυνατόν να είσαι μαζί με κάποιον και να τον αποκαλείς έτσι? Πως νομίζεις ότι νιώθει αυτή όταν ο άνθρωπος που υποτίθεται οτι την αγαπα και την νοιάζεται της συμπεριφέρεται έτσι. Άμα θες να την δεις στα αλήθεια ευτυχισμένη τότε πάλεψε για να την δεις στο πλάι σου, είμαι σίγουρος ότι θα την κάνεις πολύ πιο ευτυχισμένη από ότι ο άλλος. Από τη στιγμή που αυτή μάλιστα σε θέλει, δεν υπάρχει λόγος να κάθεται να χαλιέται με τον άλλον. Να πας γρήγορα να της πεις πως νιώθεις και ότι θέλεις να είστε μαζί. Θα δεις αφού σε γουστάρει θα τον χωρίσει τον άλλον. Και μην το βλέπεις σαν πουστιά φίλε , ότι και καλά θα τους χαλάσεις την σχέση, την σχέση την χάλασε ο άλλος με την συμπεριφορά του. Εσύ να μεριμνήσεις για την ευτυχία ΣΟΥ και της κοπέλας ΣΟΥ!! Άσε τον άλλον να κάνει ότι θέλει...Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση |