Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 15:19 @Sex
παιδια 8α ηθελα να μου πειτε τι ΔΕΝ πρεπει να κανει ενα κοριτσι με ενα αγορι αφου κανει αυτεσ τισ εξετασεις που κρατανε 4 μηνες...!! δλδ τι να μν κανει μεσα σε αυτους τους 4 μηνεσ...!! στοματικο επιτρεπεται?? και ολα τα αλλα προκαταρτικα εκτος απο το σεχ??? εγω εχω βαλει το π@@@@@ μου λιγο απο πισω στν κ@@@ της αλλα για πολυ λιγο σημανει οτι εχει ερ8ει σε ετωτικη επαφη??? αυτο το καναμε πριν αρχισει τισ εξετασεις..!! βοηθηστε με γτ δν ξερω κανα τις επιπτωσεις. Πήγαινε στο θέμα: εξετασεις για καρκινο της μητρας.
Μήνυμα στις 19/1/2012 στις 14:47 @Διάφορα
αστν να λεει...πες της παιχνιδι ειναι δν θα παθω τπτ..!! και πες της οτι ειναι παλιων αρχων :P
Πήγαινε στο θέμα: LOL
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πλ :) περιμενω και αλλουσ να μου πειτε οτι μπορειτε.!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο και κιλα.
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 22:21 @Μηχανήματα
αμα παρω απο νετ το warcraft μετα πρεπει να κατεβασω τα maps για το dota ετσι? και αυτο το garena τι ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: dota DOWNLOAD
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 22:18 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια αυτο που θελω να μαθω ειναι πωσ μπορω να παρω ογκο πιο πλ...ειμαι 53 κιλα και υψος 170κτ..!! αμα ξερετε καπια συνταγη ισως για να κανω κατι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΛ. :/
Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο και κιλα.
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 18:21 @Μηχανήματα
γεια σας παιδια αλλα για καποιον λογο ειχα ξανα γραψει αυτο το θεμα και δν το βρηκα ξανα...θελω να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω το DOTA.?? Πήγαινε στο θέμα: dota DOWNLOAD
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 21:29 @Sex
δν εισαι...απλα τν ζηλευεις παρα πολυ..:)
Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω πολύ ή είμαι gay?
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 00:00 @Sex
σπητικο βοδι...8ελω αν μπορεις να μου πεις που εχεις καταλαβει οτι αλλαζει ο χαρακτηρας του σε τετοια ηλικια.. :)8ελω πλ να μαθω γτ δν θελω να μου γινει πουτανακι. Πήγαινε στο θέμα: Apelpismenos
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 21:30 @Sex
fariouz το εκανα για να 3εκα8αρισεις και εσυ και εγω καπια πραγματα. ;)
Πήγαινε στο θέμα: παιζει ρολο το πεος για τις γυναικες?
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 17:56 @Sex
δν ειπαμε οτι εχουμε εμπειριες...απλα καποιος με εμπειριες να πει...!!
Πήγαινε στο θέμα: παιζει ρολο το πεος για τις γυναικες? |