Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 23:05 @Διάφορα
υπαρχει ενα εκτροφειο στην θεσσ/κη που θεωρειται απο τα καλυτερα στην ευρωπη για την συγκεκριμενη ρατσα!(παιρνουν μερος σε διαγωνισμους κλπ) απλα δε ξερω αν μπορω να αναφερω το ονομα δημοσια για να μην θεωρηθει διαφημιση!!η τιμη αν ψαχνεις καθαροαιμο μπορει να παει μεχρι και χιλια ευρω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Σκυλος
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 22:56 @Ftou.gr admin
ευχαριστωω!!ευκολο ηταν τελικα
Πήγαινε στο θέμα: αποδεκτη???
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 22:49 @Sex
το κανω καποιες φορες αλλα καταλαβενεις ..δεν ειναι το ιδιο!! :-P ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: κλειτοριδικος οργασμος
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 22:44 @Ftou.gr admin
παιδια γεια σας ειμαι καινουργια στην παρεα του φτου.γρ και εχω μια απορεια!τι ειναι η "αποδεκτη" απαντηση,αυτο το πρασινο χερακι?πως και γιατι το παταμε??ψαχνω αλλα δε βρισκω απαντηση σορρυ για αν ειναι χαζη ερωτηση,ευχαριστω!!
Πήγαινε στο θέμα: αποδεκτη???
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 21:37 @Sex
παιδια γεια σας,με τον συντροφο μου φτανω στην κορυφωση πολυ πιο ευκολα μεσω της διεγερσης της κλειτοριδας!!!το προβλημα ειναι οτι κατα την διαρκεια της πραξης απο οτι εχω καταλαβει δεν του ειναι ευκολο να ασχολειται με το σημειο και το κανει οταν τελειωνει..το θεμα ειναι οτι μετα εγω καποιες φορες εχω φυγει απο το "κλιμα". για αυτο το λογο ψαχνω ιδεες,στασεις η και βοηθηματα που διευκολυνουν την κατσταση.. να σημειωσω οτι ενω τον καθοδηγω το "ξεχναει" συντομα..αντιθετα οταν τελειωσει εκεινος ειναι προθυμος μετα να ανλαβει εμενα!! Πήγαινε στο θέμα: κλειτοριδικος οργασμος |