Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 21:35 @Κλάψιμο
Παιδια!!!!! βοηθεια! πριν 4 μερες με χωρισε, ειναι αποφασισμενη, εκανα προσπαθειες και μ μιλουσε παρα πολυ αποτομα και νευρικα.... τα ειχαμε σχεδον >2 ΧΡΟΝΙΑ<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και με χωρισε ετσι απλα πριν 4 μερες.... ξερω οτι ειναι καλητερα να την ξεχασω αλλα ειναι συνεχεια στο μυαλο και με ποναει!!!! σας παρακαλω! πειτε μου τι να κανω για να την ξεχασω!!!!!!!!!!!! εχω αναγκη να την ξεχασωωωωωωωω =[ Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεχασωωωωωωωωωω
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 13:38 @Κλάψιμο
παιδια, οσο εχω κατι να κανω δεν μπορω να πω οτι την ξεχναω αλλα γενικα ξεχνιεμε.... ομως συνεχεια την σκεφτωμαι =[ δεν ξερω πλεον τι να κανω... δν ειμαι καλα ετσι =[ βγηκα με φιλους κτλπ αλλα παλι στο μυαλο την ειχα =[[[ help!!!
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 14:34 @Κλάψιμο
παιδια, βοηθεια ειλικρινα ειναι επειγον το θεμα =[[
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 14:06 @Κλάψιμο
απ'οτι μου ειπε δεν με αγαπαει και δεν θελει να με ξανα δει κτλπ, αλλα ισως τα ειπε πανω στα νευρα... φιλε μου, οι φιλες της συνεχεια της λενε οτι ημουν για ξυλο κτλπ κτλπ κ ετσι εξαιτιας εκεινων αυτη κανει ολα αυτα.... προσπαθω να ξεχνιεμε αλλα συνεχεια την θυμαμαι και ποναω =/ Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 13:53 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια, μετα απο 1 χρονο και 8 μηνες με χωρισε η κοπελα μου λεγωντας μου οτι το κανει για ολους τους τσακομους και επειδη ''ηθελα να ειναι η ουρα μου'' εγω φοβαμαι μηπως ολα αυτα απλα τα ειπε και θελει καποιον αλλον, τελος παντων, εμενα το θεμα μου ειναι, τι να κανω για να την ξεχασω το συντομοτερο??? την αγαπουσα παρα πολυ και ακομα την αγαπαω, την σκεφτωμαι και ποναω παρα πολυ =[ συνεχεια την σκεφτωμαι... ξυπναω απ'τον υπνο μ και την σκεφτωμαι τα ξυμεροματα... δεν μπορω ετσι... της ζητησα ευκαιρια αλλα δεν θελει ειπε... δεν με θελει.... πως να την σβησω εντελος ωστε να μην ποναω!!???? βοηθεια παιδια δν ειμαι καλα!!!!! =[ Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 24/2/2012 στις 23:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια, τα εχω με μια κοπελα εδω και 1 χρονο και 7 μηνες... η συγκεκριμενη κοπελα ειναι αρκετα εγωιστρια.. ξερει η ιδια πως αυτο ειναι κακο για την σχεση μας και θελει να το αλλαξει και η ιδια, την βοηθαω και εγω βεβαια οπως μπορω γιατι την αγαπαω απλα θα ηθελα αν εχετε καμια ιδεα για το τι μπορουμε να κανουμε ωστε αν οχι να εξαφανηστει απλα να ελαττωθεί ο εγωισμος της.. =) Πήγαινε στο θέμα: Εγωισμός και αλλαγή
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 19:09 @Sex
Γεια σας παιδια.. ηθελα να σας ρωτησω η κοπελα μ εδω και 4 μερες εχει περιοδο και ηθελα απλα να ρωτησω αν το κανουμε σημερα μπορει να υπαρξει καποια επιπλοκη σε εκεινη η γενικα κατι να συμβει? με προφυλακικο φυσικα και χωρις να τελειωσω μεσα Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για περιοδο και σεξ
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 00:49 @Sex
ε ειναι στο ατομο ρε παιδια =Ρ εγω προσωπικα θελω να ειμαι αυτος που κανει το πρωτο βημα και να κανω γενικα ντου, γουσταρω πιο πολυ ετσι χαχα =))
Πήγαινε στο θέμα: φλερτ
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 00:45 @Κλάψιμο
Φιλε lolboi πιστεψε με συμβενει.. μπορει να το εκανε για να ξεχαστει η κατι τετοιο.. δεν σημαινει πως δεν αγαπαει την Δέσποινα
Πήγαινε στο θέμα: τον αγαπω ακομη |