Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 17:35 @Sex
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... οταν κατεβω και κανω οτι κανω,μετα οταν την φιλησω,το χειροτερο που μπορει να γινει τι ειναι? για παραδειγμα εγω αν μου εκανε στοματικο κ μετα με φιλαγε κ ενιωθα καποια "γευση" δεν θα αντιδρουσα ασχημα,θα συνεχιζα να την φιλαω.. @petrakos15 ευχαριστω για την βοηθεια,αν και δεν νομιζω να χρειαστει :P αλλα σιμασια εχει η κινηση.. Πήγαινε στο θέμα: Αρχη στοματικου ερωτα
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 12:00 @Sex
Αρχικα θελω να σας πω οτι το φορουμ με βοηθησε αρκετα σε πολλα θεματα που χρειαζομουν βοηθεια και ειχα πολλες αποριες,συγχαριτιρια σε ολα τα μελη που βοηθανε :) εχω μια απορια,ειμαι με την κοπελα μου εδω και εξι μηνες,και το τελευτεο δυμηνο προχωρισαμε την σχεση μας, εγω προσωπικα θελω να κανω στοματικο στην κοπελα μου (δεν σιζιτησαμε καθολου το θεμα μεχρι στιγμης,φωβαμαι μηπως ντραπει αν της πω κατι τετοιο) αν αυτη δεν θελει να μου κανει δεν με πειραζει καθολου, ααα,να σας πω επισης οτι με την προηγουμενη σχεση μου δεν καναμε καθολου στοματικο,οποτε κατα καποιο τροπο ειναι η "πρωτη" μου φορα,(ουτε η κοπελα μου εχει ξανακανει)ειμαστε και οι δυο 18, λοιπων οι αποριες μου ειναι οι εξεις.. πως θα ξεκινισω να κανω στοματικο?αφου βγαλουμε τα ρουχα θα ξεικινισω να "κατεβαινω" και θα αρχισω? επισης μου ειπαν οτι αφου κανεις στοματικο σε κοπελα μετα δεν πρεπει να την φιλισεις γιατι θα αηδιασει.. και αφου κανω οτι κανω "χαμηλα" στην κοπελα μου,μετα πως θα την κανω κατεβει και αυτην? η τουλαχιστον πως θα καταλαβω αν θελει?να της το πω στα ισια? αα και κατι ακομα,οταν το κανουμε τελειωνω μεσα της,(με προφυλακτικο εννοειτε) ειναι καθολου επικοινδυνο αυτο?θα ηταν καλυτερο την στηγμη που κοντευω να τελειωσω να τραβιεμε και να τελειωνω καπου αλλου? (στην κοιλια,η στην πλατη της,αναλωγως την σταση :Ρ ) σας ευχαριστω ολους εκ των προτέρων.. Πήγαινε στο θέμα: Αρχη στοματικου ερωτα |