Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 00:29 @Sex
σπιτι σου η σπιτι της???Σε κανα ξενοδοχείο???Σε καμια τουαλέτα κανενα μαγαζιου??χΔ
Πήγαινε στο θέμα: που να πάμε;
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
Aπάντα μ εσύ σε αυτά και σου δινω αποδεκτη..σε σένα π΄γηγαινε για την αποδεκτη..:)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με παιδιά στο σχολείο..:)
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 09:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολλή μπορεις να μ πεις πως να ειμαι το σαββατο που θα βγω και τι α λεω?Και τι υφάκι να χω??Οποιος μ το πει θα πάρει αποδεκτική :)
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 13:37 @Θ. Κλημεντίνη
τι λετε αλλοι?
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 07:31 @Θ. Κλημεντίνη
Eυχαριστώ αλλά δεν με κάλυψες..γτ αυτό κάνω ήδη προσπαθώ αλλα παιδια? Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με παιδιά στο σχολείο..:)
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 00:51 @Θ. Κλημεντίνη
τι λετε?
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 00:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας παιδιά,γεια στην μεγάλη παρέα του φτου.γρ..τι κάνετε..?Λοιπον ας ξεκινήσω στην ζωη μου δεν είχα πότε κανέναν φίλο (γενικά δεν με έκανε κανένα παιδί παρέα)..Τα πράγματα πιστεύω και ελπίζω να αλλάξουν στο λύκειο..:)Λοιπόν είμαι καστανός,ανοιχτοχρωμος,πράσινα μάτια,1,77 και 72 κιλά (λγ χοντρος) και γενικά άσχημος..Για αυτο δεν έχω κάνει μέχρι στιγμης 5 σχ΄σεις απο το φβ..Στο λυκειο έχω έρθει κοντά με μια συγκεκριμένη παρέα απο ένα συγκεκριμένο γυμνάσιο..:) Μια χαρά τα πηγαινω με αυτα τα παιδια αλλά μερικές φορές μ λένε παράτα με και τέτοια,και μ λενε οτι γίνομαι κουραστικός και τέτοια,φύγε και άλλες φορές μ μιλάνε μια χαρά...:) Με 4 παιδιά (κορίτσια) απο τα μάγκικά π είναι στην τάξη μ ακούω π λένε οτι ειμαι μια χαρα παιδι φαινομαι αλλα μακουσεις να μιλάω με αυτη την φωνη και αυτα π λεω οτι ειμαι ηλιθιο...Με ενα αλλο κορίτσι της εκανα βλακείες και εχουμε μαλώσει..:)Της ζηταω συγνωμη κα λεει παραταμε και μ λεει βλακειες..με αυτα τα 4 κορίτσια πως μπορω να της πλιασιάσω και να της κάνω να με συμπαθήσουν??Γτ μ συμπεριφέρονται ετσι τα παιδια της τάξής μμ??Ειναι τόσο κακο π δεν έχω βγει μαζι τους ακομά πριν 5 μέρες π τους ειπα στην παρεα απο το 1 γυμνάσιο,σε 2 βασικά π τους το ειπα είναι να ερθουν σπιτι μ να δουμε ταινια και μ παν οτι ειχαν αγγλικά...Εχω αρχίσει και μιλάω μ ενα κορίτσια πο αλλο τμημα..μ ειπε να βγουμε το σαββατο και δεν ξέρω πως να συμπεριφερηθώ καθόλου,γτ δεν εχω ξαναβγει εξω με παιδια..?τι θα λέω??πως θα είμαι???δεν ξέρω καθόλου?τι στυλ πρέπει να χω?Και μην μ πειτε να ειμαι ο ευατος μ γτ τότε θα ετρωγα το βρισιμο π ετρωγα στο γυμνασιο..ευτυχως στο λυκειο δεν ξερω κανεναν απο τα προηγοιυμενα χρονια..:) Τι να κάνω??Σας παρακαλώ.ειμαι ολο μέσα σπιτι και ιντερνετ και δεν μπορω αλλο..:) Δεν ειμαι καλά θέλω να βγω και να κάνω παρέες... Τι να κάνω?Απαντήστε μ σε όλα τα ερωτηματα μ αμα μπορείτε γιατί εχω σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσω αμά δεν κάνω φίλους,γτ ολο σχολειο και σπίτι δεν μπορώ..Ευχαριστω εκ τον προταιρον:;) !!! :P *Α λυκειου ειμαι!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με παιδιά στο σχολείο..:)
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 00:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγω το ιδιο αλλα δεν εχω κανέναν..:_Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο |