Μήνυμα στις 22/6/2012 στις 14:41 @Θ. Κλημεντίνη
Μεγάλη γκάμα αρωμάτων έχει και στα HDFS!! Μου έχουν φέρει μια δυο φορές ,δώρο..και έχω πάρει και γω από Αγγλια προςΕλλάδα..και είναι και αφορολόγητα=ποιό φτηνά για την τσέπη μας! Πάντως συνεχώς βγαίνουν νέα αρώματα και ψιλοχάνομαι..οπότε κολλάς με ένα 1,2 χρονια και μετά πας σε άλλο!! Αν ποτέ βρεθείτε σε ένα κατάστημα duty free αξίζει να αγοράσετε.. Πήγαινε στο θέμα: άρωμα
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 17:02 @Μηχανήματα
Γειά σε όλους.. Ψάχνω site που παίζεις στοιχημα στο internet..αυτα που είναι online και παίζεις επιτόπου ότι θες. Ερώτηση1: Που βαζεις λεφτά ωστε να τα χρησιμοποιησεις εκει? Ερώτηση2: Πως παιρνεις τα λεφτα σου αν κερδίσεις? Μου είπαν ένα site στοιχηματος..εδω για παράδειγμα τι παιζει?? THx Πήγαινε στο θέμα: bwin-πονταρισμα στοιχήματος από internet
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 18:14 @Διάφορα
γεια σε όλους ..ένα προτότυπο δωράκι είναι να προσφέρεις μια υπηρεσία σε κάποιον..π.χ μασαζ,paintball,μία εκδρομή..Αυτό το site παρέχει τέτοια πράγματα..Μου είχαν κάνει δώρο μια διαδρομη με 4x4 στη Βόρεια Εύβοια.. Πιστεύω ξεφεύγει λιγο από τα κοινά δώρα Ελπίζω να βοήθησα!! Πήγαινε στο θέμα: δωρα γενεθλιων
Μήνυμα στις 27/10/2011 στις 19:16 @Διάφορα
Γειά σε όλους .. Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε ή διαβάζουμε τόσα που γίνονται στην Ελλάδα μας..Κόβονται συντάξεις,μισθοί...και πόσα άλλα πράγματα δυσοίωνα.... Αναρωτιόμουν λοιπόν αν συμφέρει να κάνεις κάποιο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε κάποια ιδιωτική εταιρία..Βρήκα εδώ λοιπόν μερικές πληροφορίες αλλά θα ήθελα και μια ακόμη γνώμη κάποιου που έχει ακούσει ή έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.. Θα ήταν καλή βοήθεια γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πια αφού δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο με τα ασφαλιστικά ταμεία... Δεν μπαίνω στον κόπο να πάρω τηλέφωνο γιατί θα ήθελα όπως είπα και παραπάνω τη γνώμη σας.. THX and Πήγαινε στο θέμα: Συνταξιοδοτικο προγραμμα
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 12:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:γεια σου φίλε μου.. Εγώ είχα κάνει πριν 2,3 χρόνια.. τώρα δεν έχω πια..Δεν πονάει εκτός και αν πας σε κανά χασάπη που δεν ξέρει τι κάνει και ξεχάσει να σου βάλει αυτό το σπρέι που σου παγώνει το σημείο για να σε τρυπήσει.. Εγώ ήμουν με αλοιφή και ορό κανα 20 ήμερο .. κράτησα τους υγειονομικούς όρους που μου είπε αυτός κατά γράμμα..και δεν έιχα πρόβλημα..μόνο στο βάλε βγάλε το σκουλαρίκι τον πρώτο καιρό για να το καθαρίσω.. Μετά από 2 μήνες έβαλα άλλο σκουλαρίκι μόλις έφυγαν τα κατάλοιπα του τρυπήματος.. Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα.. Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρίκι στο φρύδι
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 12:43 @Διάφορα
Καλημέρα,,αν και τα προηγούμενα post είναι κανά χρόνο τώρα..δεν πειράζει εγώ θα ποστάρω το σχόλιό μου για μελλοντικούς ενδιαφερόμενους μιας και εγώ ήμουν φέτος για τον αδερφό μου.. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το ρινικό διάφραγμα (εμένα και του αδερφού μου πάντως μας λύθηκαν )και την εγχείρησή του μετά από αρκετές αναζητήσεις κατέληξα εδώ..έχει καλές πληροφορίες και ίσως βοηθήσουν κάποιους... Και κάτι άλλο ..δεν βρίσκω που συστήνονται τα νέα μέλη και το κάνω ΕΔΩ!!Ας μου υποδείξουν οι moderators να το κανώ εκεί που πρέπει.. Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη... |