Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 02:36 @Sex
κοιτα εγω τις πρωτες φορες πονεσα οταν εμπενε..οταν μπηκε ολο και μπενοεβγενε αυτος μου αρεσε και δεν υπηρχε θεμα...την πρωτη φορα θα ειναι λιγο αβολα κα μπορει και να μην γινει ιδικα αν το αγορι ειναι παρθενος μπορει ν κομπλαρει...οσο για το συνεσθημα εγο ημουν ετοιμη να κλαψω απο χαρα ομως..και θα νιωθεις καπωσ αβολα Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα (για κοριτσι)
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 02:32 @Sex
εδω και 4 μηνες τα εχω με ενα αγορι που ειναι ο 1ος μου..αυτος εχει παει με αλλες 5 οι οποιες ειναι και μεγαλυτερες.το προβλημα μου ειναι οτι πολλες φορες οταν ειναι αυτοσ απο πανω δεν καταλαβαινω και πολλα και δεν ξερω αν τελιωνω η οχι...δεν ξερω καν πως τελιωνουν οι γυναικες. οταν ειμαι εγω απο πανω και το πηγαινω γρηγορα με ποιανει τις περισσοτερες φορες ενα ανατριχιασμα που διαρκει περιπου 5 δευτερα και ειναι πολυ ωραιο σαν να βρησκω το σημειο g για παραδιγμα.. μηπωσ ξερετε τι ειναι αυτο? επισης μπορειτε να μου βρητε καποια λυση στο τι μπορω να κανω οταν ειναι αυτος απο πανω?πως θα καταλαβω αν τελειωσα? και επιδη ειμαι απιρη πως αυνανιζονται οι γυναικες?
Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος οργασμος |