Μήνυμα στις 12/11/2014 στις 00:47 @Sex
Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κανονίσω μια παρτούζα είτε με δυο άντρες και μια γυναίκα είτε με δυο γυναίκειες και όσοι το έχουνε κάνει πως το κανόνισαν ? ευχαριστώ προκαταβολικά
Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
και όσο αναφορά το παρελθόν της πως τα ξεχνάω όλα αυτά ?
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώην μου είπε διάφορα
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 05:54 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα ο πρώην της κοπέλας μου την ενοχλεί σε τακτικά διαστήματα αν και εκείνη έχει τον τρόπο της να τον απομακρύνει σήμερα χρειάστηκε να πάρω εγώ το τηλέφωνο και να του πω να μην ξαναπάρει όταν όμως του μίλησα άρχισε και μου έλεγε για διαφορά πράγματα που κάνανε μαζί με την κοπέλα μου στο σεξ όταν ήταν μαζί και όλο αυτό με αηδίασε πάρα πολύ, πως να αντιμετωπίσω το παρελθόν της? και τι να κάνω για να απομακρυνθεί τελείως αυτός?
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώην μου είπε διάφορα
Μήνυμα στις 4/7/2014 στις 01:17 @Θ. Κλημεντίνη
Βλέπω μια κοπέλα το τελευταίο διάστημα δεν θέλει σχέση θέλει μόνο σεξ και ειναι πολυ χύμα τι λετε να κανω να το κρατισω οπος είναι η να συζητήσω για σχέση.
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπελα είναι χύμα
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 23:42 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα ημερα με την ημερα οσω βλεπω αυτο το ατομο κολαω περισοτερο πως μπορω να μην γινετε αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι γινετε αυτο ?
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 12:18 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας παιδια λιπον θελω τα φωτα σας γιατι μου συνβενει κατι πολυ περιεργο και δεν ξερω πως να το εξιγισω. Παρατιρω οτι οταν βγενω με μια κοπελα ητε συνεχως ειτε μιλαω σηνεχως μαζι της νιοθω σαν να ειμαι ερωτευμενος και αυτο γινετε πολυ συντομα μου εχει τηχει μεσα σε μια εβδομαδα μεχρι και σε δυο ημερες. Πειτε μου γιατι γινετε αυτο και αν υπαρχει καπιος τροπος να το αποβαλω.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι γινετε αυτο ?
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 21:35 @Θ. Κλημεντίνη
έλα μου ντε που ότι μυστικά έχω πει εκείνη λέει ότι δεν ισχύουν και ξέρεις πως μπορούν να γίνουν πιστικές οι γυναίκες λίγο κλάμα λίγο νάζι και όλα τα πετυχαίνουν
Πήγαινε στο θέμα: προσπαθεί να με καταστρέψει |