Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 22:49 @Flame
Βασικά έγινε 16 μαρτίου φέτος. Με το πέρσι μάλλον εννοείς όταν ήσουν στην προηγούμενη τάξη
Πήγαινε στο θέμα: σπαστηκος σημμαθητης
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 22:03 @Flame
Εγώ μικρός το έβλεπα πολλές φορές αυτό το όνειρο.. Έβλεπα εμένα στον καναπέ να κοιμαμαι κουλουριασμενος, γύρω γύρω σκοτάδι..και έρχεται κάτι μαύρο και ξυπναω (στο όνειρο) και το βλέπω, και προσπαθώ να ουρλιάξω και μου κόβεται η ανάσα.. Και εκείνη τη στιγμή ξυπνούσα. Την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που το είδα, επειδή τόσες δεκάδες φορές που είχα δοκιμάσει να ουρλιάξω δεν γινόταν, απλά βλέπω μόνο κάτι μαύρο και του λέω με ψυχραιμία "Τί θέλεις και έρχεσαι όλη την ώρα στον ύπνο μου? Και τότε ξαφνικά βρίσκομαι σε ένα θέατρο και πάνω στη σκηνή βλέπω έναν ξυλοκόπο και μου λέει "Και τί θέλεις να κάνω? Αυτή είναι η δουλειά μου? Θέλεις να κάνω κάτι άλλο?" Και λέω "Ναι, πρώτων να μη σε ξαναδώ και δεύτερων να μου δείξεις ένα πολύ όμορφο όνειρο". Εξαφανίζεται ο ξυλοκόπος, και απο εκείνη τη στιγμή μέχρι να ξυπνήσω έβλεπα ένα ωραίο όνειρο. Το θυμάμαι ακόμα και ανατριχιάζω... Πήγαινε στο θέμα: τρομακτικες ιστοριες
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 21:52 @Flame
Καλά.. Όχι ότι τρόμαξα ιδιαίτερα αλλά μου άρεσε η ιστορία..
Πήγαινε στο θέμα: τι να γραψω?
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 21:48 @Ftou.gr admin
Αααα Οκ..Ευχαριστώ :)
Πήγαινε στο θέμα: Anticommunity
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 21:38 @Ftou.gr admin
Γειά σας. Είμαι καινούριος στο ftou.gr ! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τί εννοείτε με τη λέξη Anticommunity?
Πήγαινε στο θέμα: Anticommunity |