Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 17:50 @Sex
εγω στο σπιτι μου το καλοκαιρι μονο το μποξερακι φοραω και τιποτα αλλο . οσο για γυμνισμο εχω κανει μια φορα σε μια παραλια της εβοιας μαζι με τους φιλους μου . μπορω να πω οτι μου αρεσε γιατι ειχε πολλες τουριστριες με πολλα καλλη....ξερετε εσεις....
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος
Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 17:42 @Sex
μηπως θεωρουνται παιδικα
Πήγαινε στο θέμα: χαρτι για το γιατρο
Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 17:40 @Sex
εγω πιστευω οτι πρεπει να του το δειξεις στο δικο σου πουλι και την ιδια στιγμη να το κανει και ο γιοκας σου στο δικο του . εμενα ετσι μου το εμαθε ο πατερας μου .(φροντισε ομως να φορας ιδιο σωβρακο με τον γιο σου, δηλ. αμα ο γιος σου φοραει σλιπακι να φορεσεις και εσυ σλιπακι ( το πιο πιθανο,σε αυτην την ηλικια τα περισσοτερα αγορια φορανε σλιπακια), αν μποξερακι τοτε να φορεσεις μποξερακι) .
Πήγαινε στο θέμα: πατερας
Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 17:21 @Sex
να σε ρωτησω κατι... δεν ειναι κακο που φορουσα μποξερακι με τα LOONEY TUNES και μαλιστα οχι μαυρο αλλα πορτοκαλι; Πήγαινε στο θέμα: χαρτι για το γιατρο
Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 15:52 @Sex
γεια σας παιδια ! ειμαι νεος στο ftou . φετος πηγαινω πρωτη λυκειου και στην αρχη της χρονιας απο το σχολειο μας εδωσαν ενα χαρτι για να μας εξετασει ο γιατρος . τοσο καιρο ομως απεφευγα να παω γιατι πια ημουν μεγαλος και δεν θα πηγαινα στην παιδιατρο μου αλλα σε εναν αλλο γιατρο και φοβομουνα μη μου ελεγε να γδυθω και με δει γυμνο . τελικα μια μερα μου πηγα με τον πατερα μου και οπως φοβομουνα μου ειπε να γδυθω και να μεινω μονο με το σωβρακο μου . εγω εκεινη τη στιγμη ντραπηκα γιατι φορουσα ενα πορτοκαλι μποξερακι με τα LOONEY TUNES . στη συνεχεια ομως μου εβγαλε το μποξερακι . εγω αρχικα καλυψα το πουλι με τα χερια μου ομως αυτος μου ειπε να μην ντεπομαι και μου απομακρυνε τα χερια και ειδε το πουλι μου . ομως επειδη αισθανομουν αμηχανα το πουλι μου μου σηκωθηκε και τοτε εκεινος το ειδε και με τα απο λιγη ωρα ενω το εβλεπε μου ειπε οτι εχω πολυ ωραιο πουλι . τοτε εγω ντυθηκα γρηγορα και μετα εφυυγα χωρις να πω τιποτα στον πατερα μου . ρε παιδια μηπως ειμαι gay και μηπως ο γιατρος το καταλαβε και με κοροιδευε με αυτο που μου ειπε . παιδια μπορειται να μου απαντησετε συντομα γιατι απο εκεινη την ημερα δεν μπορω να κοιμηθω... ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!
Πήγαινε στο θέμα: χαρτι για το γιατρο |