Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 17:09 @Sex
παιδια σημερα του ειπα να ερθει σπιτι μου να βαρεσουμε καμια φορα....και μου ειπε θα νιωθω αβολα και ντρεπομαι....και του λεω σιγα μωρε δεν ειναι τιποτα....και μου λεει καλα θα δουμε...τωρα τι να κανω...?
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 23:24 @Sex
Παιδια θελω να βαρεσω μαλακια με εναν φιλο μου....συζηταμε για το ποσο τον εχει ο καθενας και γενικα για τετοια θεματα...λοιπον θελω απλα να δω πως ειναι η εμπειρια και γενικα θελω να δω την π****** του και να μην ντρεπομαστε ο ενας τον αλλον....γτ μαλλον μου ειχε πει και ψεματα για το ποσο την εχει....τεσπα απλα θελω να μου πειτε τροπους που μπορω να τον πεισω να βαρεσουμε μαζι...σας παρακαλω γραψτε κατι..... Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 12:49 @Sex
λοιπον κοιτα σημερα του επιασα κουβεντα για αυτο το θεμα...και τον ρωτησα αν αυτος ντρεπετε να την δειξει...και μου λεει εε λιγο...του ειχα πει οτι ειχα βαρεσει μαζι με τον ξαδερφο μου και οτι και εγω στην αρχη ντρεπομουνα και τετοια...αλλα μετα ηταν ωραια...του ειπα οτι ειχε πολυ πλακα...και μου λεει εε ενταξει δεν ειναι τπτ...αλλα μου ειπε οτι ντρεπεται λιγο...τωρα τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 22:23 @Sex
εσυ τι λες να κανω γιατι αυτο με την παρτουζα δν γινεται....
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 21:37 @Sex
παιδια δλδ αμα του το ζητησω στα ισια να ρθει μια μερα στο σπιτι μου να δουμε τσοντα και να βαρεσουμε μαζι τι λετε να μου πει?
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 22:25 @Sex
παιδια συμφωνω με τον johny98 γιατι εχουμε πει ποσα εκατοστα ειναι του καθενος αλλα μου ειχε πει ψεματα....και επισης θελω να του την δω γιατι δεν θελω να λεει μαλακιες οτι την εχει μεγαλυτερη και τετοια...γιατι ειναι γενικα παιδι που λεει ψεματακια...εχετε καμια ιδεα πως να του πω να βαρεσουμε η εστω να δουμε ο ενας του αλλου?
Μήνυμα στις 16/10/2011 στις 20:31 @Sex
παιδια θελω να βαρεσω μαλακια με εναν φιλο μου...για να συγκρινω τον πουτσο μου με τον δικο του σε σχεση με μεγεθος κ.τ.π...μιλαμε για τετοια θεματα δλδ για τουσ πουτσους μας αλλα δν ξερω πως να του προτεινω να βαρεσουμε μαζι...ο καθενας το δικο του εννοειτε αλλα δν ξερω...εχεται τπτ να προτεινετε...?
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 15:38 @Sex
παιδια απαντηστε ειναι επειγον!!!
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 17:54 @Sex
παιδια και εγω θελω να τραβηξω μαλακια με εναν φιλο μου για να δω συγκριτικα τον πουτσο μου με τον δικο του..αλλα δν ξερω πως να του το πω γιατι μπορει να με περασει και για πουστη...πειτε καμια ιδεα για το πως να του το πω...
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους |