Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
Eιμαστε οι οι δυο 17.. τα ενδιαφεροντα του : ποδοσφαιρο... μπαλα του εχω παρει ηδη..καμια αλλη ιδεαα....πχ: μια μλουζα θα ηταν ασχημη??
Πήγαινε στο θέμα: 14 φεβρουαριουυ <3 δωρακιιι!
Μήνυμα στις 7/2/2012 στις 14:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαστε μαζι 3 μηνες περιπου..η μερα του αγιου βαλεντινου φτανειι, εχετε καμια καλη ιδεα για δωρακι εως 20 ευρω????
Πήγαινε στο θέμα: 14 φεβρουαριουυ <3 δωρακιιι!
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:57 @Sex
Τι γνωμη εχετε για την αυξηση στηθους? Κ τωρα με ολο αυτο τον ''σαλο'' που εχει δημιουργηθει με τα ενθεμετα θα προχωρουσατε σε μια τετοια επεμβαση?
Πήγαινε στο θέμα: Eπεμβαση στηθους..
Μήνυμα στις 5/10/2011 στις 21:34 @Sex
Dark4 : Για πιον λογο θα κομπλαρες να πας με καποια 19-20 ή και μικροτερη?
Πήγαινε στο θέμα: Αντρας με παρθενα κοπελα..
Μήνυμα στις 5/10/2011 στις 20:20 @Sex
Kαλησπερα..απευθυνομαι κυριως στους αντρες της παρεας ειναι αληθεια πως κομπλαρετε να πατε με μια κοπελα η οποια ειναι παρθενα και αρκετα μικροτερη σας? 'Η συμβαινει το αντιθετο..δλδ σας ελκει σαν ιδεα αφου ουσιαστικα κανετε εχεις κ μονο παιχνιδι μαθαινοντας στην κοπελα τα ''παντα'' γυρω απο το σεξ..
Πήγαινε στο θέμα: Αντρας με παρθενα κοπελα..
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Με την μητερα μου το εχω συζητησει δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα..επισης λογος να το κρατησουμε κρυφο δεν υπαρχει :) απο την αλλη εκεινος ειναι καπως δυσκολο να βρει κοπελα στην ηλικια του απο την στιγμη που δεν εχει μονιμη δουλεια και ουτε καν ενα αυτοκινητο..μια κοπελα της ηλικιας του θα ζητησει πολλα παρα πανω απο οτι εγω..αυτο που ''φοβαμαι'' ειναι η αντιδραση του.. δεν ξερω πως θα το παρει..τι λετε εσεις? α και κατι αλλο πιστευω σε μια σχεση δεν παιζει τελικα κ τοσο μεγαλο ρολο η ηλικια αυτο που ειναι σημαντικο ειναι να τα βρισκουνε 2 ανθρωποι..δλδ οκ τι παραπανω μπορει να θελει εκεινος που ειναι 37 απο εμενα?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω 1 αντρα 20 χρ μεγαλυτερο?
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 12:40 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα!Μου αρεσει τρελα ενα παιδι αρκετα μεγαλυτερο μου...ειναι 37 και ειμαι 17 εχουμε βρεθει 2 φορες μονο καθως ειναι ο κολλητος ενος φιλου της μητερας μου..Απο αυτες τις λιγες φορες που βρεθηκαμε φανηκε να εδιαφαιρετε λιγακι μου εκανε διαφορα κοπλιμεντα π.χ τι ομροφα που ειναι τα ματια σου μου χαιδευε τα μαλλια λεγοντας πως εχει τρομερη αδυναμια στο μακρυ μαλλι και πολλες φορες πανω στη συζητηση συμφωνουσε μαζι μου το θεμα μου τωρα ειναι με πιον τροπο να τον πλησιασω..πειται μου καμια ιδεα να τον φερω πιο κοντα μου...πιστευω απο μονος του δεν θα διξει μεγαλυτερο εδιαφερον γτ ερχετε σε δυσκολη θεση απο την στιγμη που γνωριζει την μητερα μου! Σημείωση moderator: Φτιάξε τα φίλτρα του email σου γιατί δεν δέχεσαι email από το ftou.gr! Αν δε λυθεί το πρόβλημα θα γίνεις banned. Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω 1 αντρα 20 χρ μεγαλυτερο? |