Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 17:10 @Sex
τσιμπιμενος εισαι μαζι της απλα δεν το καταλαβαίνεις και ουτε θελεις να το δεκτης..εγω δεν σου λεω να τα ξαναφτιαξεις μαζι της και μετα...ελεος να την χωρίσεις εσυ...για ποιο λογο αλλωστε απλα ξεκαθαρισε μεσα σου τη πραγματικα θες και μετα πραξε αναλογα..!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εμφανιση-ερωτας-κολλημα
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 00:47 @Sex
το ταμπον ΔΕΝ το φορανε παρθενες κοπελα μου!!!! ελεος ειναι μεσα στο μυαλο αυτο ο παρθενικος υμενας σπαει με το παραμικρο γιατι ειναι πολυ εβεσθητος..!!!!
Πήγαινε στο θέμα: χρηση ταμπον
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 02:32 @Sex
ναι ξερω για αυτα που εγραψες παντος σε ευχαρηστω για το ενδιαφερον σου. οταν βρουμε τα ποδια μας το προτο που θα κανουμε ειναι αυτο. και ξανα ευχαρηστω..!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στην γονιμοποιηση
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 03:06 @Sex
παιδια να ρωτησω κατι..λοιπον εδω και ενα χρονο ο δικος μου τελειωνει μεσα μου αλλα δεν μενω εγκυος και δεν ξερω γιατι και βασικα θελουμε να παμε σε εναν ειδικο να τσεκαρη και τους δυο μας να μας πει αν εχουμε καποιο προβλημα αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειμαστε και πολυ καλα στα οικονομικαμας εχουμε καποιες αλλες υποχρεωσεις...καπιος/ια εμπιριοι να μου πουν για να ανακουφιστουμε λιγο..!!!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στην γονιμοποιηση
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 15:51 @Sex
ναι εισαι μικρη..περιμενετε ακομη λιγο..!!!
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 21:31 @Sex
όταν είσαι έτοιμη και το θέλεις πραγματικά τότε πέρνεις την απόφαση να κάνησ σέξ η αλιός έρωτα..
Πήγαινε στο θέμα: σε τι ηλικια πρεπει να το κανεις?
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 20:29 @Sex
έχω και ροζ υγρα αλλα και λιγο πονο ταυτοχρονα δεν ξερω γιατι..!!!!
Πήγαινε στο θέμα: αίμα και καθυστέρηση
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 15:04 @Sex
όχι δεν είμαι παρθένα.....ξέχασα να πώ πως θέλουμε ενα μωράκι αλλα δεν ήρθε ακόμη..και γι αυτό κάνουμε προσπάθειες την δευτέρα ήρθαμε σε επαφή και είχα μερικές σταγόνες αίμα αλλα δεν ξέρουμε το γιατί..!!! ακόμη δεν έχει εμφανιστή..και ελπιζω όχι..!!!
Πήγαινε στο θέμα: αίμα και καθυστέρηση |