Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 21:45 @Flame
να του κανετε συστασεις να προσεχει πως φερεται...αν δεν ενοχλει πιστευω δεν θα σας πειραζει αν ειναι ναρκομανης... Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 21:42 @Διάφορα
hammerskin εισαι ναζι και ετσι??? Σημείωση moderator: Αν ξαναγράψεις άσχετο μήνυμα με το θέμα θα φας ban. Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 01:36 @Sex
τι να πω ρε φιλε εμενα μου σηκωνοταν με γκει τσοντες αλλα δεν ειχα αναρωτηθει ποτε ρε φιλε ειναι γκει...τωρα που το σκεφτομαι ουτε καν και αν τυχει και μου σηκωθει λεω ωπα ρε συ κοιτα ειναι αντρες και ωωωωωωωωωωωπ με τη μια μου πεφτει...ετσι ακριβως ειναι δηλαδη μπορει να τον βγαλω με τον ξαδερφο μου εξω και να μην μου σηκωθει και αλλη φορα να φανταστω οτι πηδαμε μαζι γκομενα και να μου σηκωθει...και με πουστη αν κοιταξω καποιον δεν μου σηκωνεται αν κοιταξω γκομενα και φανταστω κατι μου γινεται τουμπανο...τι να πω???δεν ξερω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Gay ή streit;;
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 01:27 @Sex
και εγω δεν ξερω εδω και εναμιση χρονο δεν με γεμιζει καθολου η ιδεα του γκει...ποτε δεν ειχα σκεφτει πως ειμαι και παντα ηθελα κοπελες...εβλεπα ομως μερικες φορες γκει τσοντες γιατι μην με ρωτας και παντα οταν ηταν να τελειωσω το αλλαζα και εβαζα κανονικες...το γιατι ξανα μην με ρωτας...τωρα που μου μπηκε η ιδεα αν και με γκει τσοντες δεν μου σηκωνεται και δεν θελω να το κανω με αντρα οτι αν δω εναν γυμνο αντρα μπροστα μου μην μου σηκωθει και το φοβαμαι...ειμαι βλακας γιατι λεω πως αν δεν μου αρεσουν οι αντρες και οι γκει γιατι να μου σηκωθει αλλα πολλες φορες επειδη ακριβως σκεφτομαι να μην μου σηκωθει η οτι παιρνουμε μια γκομενα μαζι τοτε να μπορει να μου σηκωθει και ξανα ερχεται ολη η ιστορια απο την αρχη...ελπιζω στην πληρη καθησυχαση μας!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 15:44 @Sex
ναι ρε φιλε ουτε εγω βλεπω τετοιες τσοντες πλεον ουτε καν μου σηκωνεται αλλα γιατι το σκεφτομαι ακομα??? Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 15:42 @Sex
φιλαρακι χαλαρωσε ειμαι ενα χρονο μικροτερος γυρω στα 5 ειχα κανει τετοια βλακεια με τον ξαδερφο μου επαιζε την γυναικα και εγω τον αντρα μετα ειδα για πρωτη φορα τσοντα κανονικη...μετα επειδη οι ορμονες μου χτυπησαν κοκκινο εβλεπα μερικες φορες και γκει...εδω και 2 μηνες σκεφτομαι οτι δεν μπορει να γινω γκει γιατι ποτε δεν ειδα αντρα ερωτικα η κατι τετοιο και εδω και και 1,5 χρονο βλεπω γκει τσοντες και δεν μου σηκωνεται που παει να πει πως ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ομως εγω εχω κολλησει οτι μπορει να γινω γκει...παντα ομως μου αρεσαν κοριτσια και φιλους που ειχα ποτε δν ειχα σκεφτει γι αυτους κατι...τωρα εχω κοπελα οποτε βρισκομαστε μου σηκωνεται με τη μια...αυτο που σκεφτομαι ξεκινησε οταν σκεφτηκα οτι μπορει να ειμαι επειδη μου επαιρνε πιπα και δεν μπορουσα να τελειωσω ομως ηταν επειδη δεν ηξερε τωρα γινεται πανικος...δεν ξερω γιατι το σκεφτομαι ακομα Πήγαινε στο θέμα: Gay ή streit;;
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 21:40 @Sex
φιλε πραγματικα δεν θα πιστεψεις οτι εχουμε τοσο μεγαλες ομοιοτητες...πρωτον και εγω οταν ημουν γυρω στα 15 16 εκανα ακριβως τετοιες σκεψεις με αντρες ομως μονο στη φαντασια και οταν τελειωνα παντα φανταζομουν οτι τελειωνω μεσα σε μια γυναικα η κατι σχετικο...φυσικα ποτε δεν ειχα ενδιαφερθει η κοιταξει αλλον αντρα ερωτικα ουτε που μου περνουσε απο το μυαλο ομως οταν ειχα στυση οντας σε ηλικια που οι ορμονες μου χτυπουσαν κοκκινο αυνανιζομουν με καθε τι που μου ερχοταν στο μυαλο η εβλεπα στον υπολογιστη...ειμαι και εγω ροκ χαρντ μεταλλας και ειχα μεχρι περυσι να παω στη θαλασσα νιωθωντας μειωνεκτικα λογω του οτι δν ηξερα να κολυμπαω...ειμαι 18 χρονων και μεχρι πριν εναν μηνα ειχα ξεπερασει αυτο με τους αντρες γουσταρα καθε γυναικα και φανταζομουν και ακομα φανταζομαι μονο γυναικες.Ομως για καποιο ανεξηγητο λογω εδω και δυο μηνες αναρωτιεμαι αν ειμαι gay και αν οχι γιατι τα φανταζομουν αυτα...εχω κοπελα εδω και αρκετο καιρο και εχουμε κανει πολλα και η αληθεια ειναι πως δν μπορω να κρατηθω και πολυ ακομα σε λιγο καιρο θα το κανω μαζι της γιατι οταν βρισκομαι κοντα της νιωθω κατω μου ταραχες και λοιπα...Επισης τελευταια οταν σκεφτομαι να κανω κατι με αντρα (εσκεμενα για να διαπιστωσω αν μου σηκωνεται)καθε φορα γινεται το αντιθετο μου πεφτει ακομη και με τσοντες μεταξυ αντρων...ενω οταν σκεφτομαι γυναικες αμεσως εχουμε ανυψωσεις και μεχρι 2 μηνες πριν ερωτευομουν πολυ συχνα ενω τωρα εχει χαθει αυτο και το θελω πισω... Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια |