Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 15:46 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω ρε τσακάλια.
Πήγαινε στο θέμα: Έμεινε έγκυος η κοπέλα μου.
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 07:23 @Sex
18 χρονόν, 19cm μήκος και 5 cm πλάτος. Αλλα και πάλι δεν πέζει ρόλο. Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 07:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είσαι και μια χαρά είναι και το πέος σου.Υ.Σ: Μικρό μεγάλο φίλε μου, το παν ειναι η εμπειρία και οχι το πουλί σου. Αμα έχεις κάπια ιδέα πάνω στο σεχ(θα αποκτήσεις με τον καιρό ενοείτε)αυτό είναι τα πάντα. Σκοπός είναι να μπορείς να παίξεις με την γυναίκα, να την κάνεις να περάσει καλά και πίστψε με το λίγοτερο είναι το μέσα έξω που θα κάνει το πουλί σου. Αλλα πράγματα πέζουνε πολύ παραπάνω ρόλο. Πήγαινε στο θέμα: Πέος - 15χρονών
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 07:16 @Sex
Κοίτα η γνώμη μου είναι ο κόλος σου να μήνει άθικτος. Κάτω απο τους όρχεις ναι, μπορεί κάπια κοπέλα να έχει πρόβλημα με το στοματικό με αυτο το πράγμα. Ο κόλος είναι καθάρα αντρικο θέμα και όποιος έχει αντίθετη άποψη (δεν είναι γκέυ) αλλά πουστοφέρνει. Απ'τα παλιά χρόνια διαφέραμε σε κάπια πράγματα απο της γυναίκες, ελεος πια, όλοι ίδιοι θέλετε να μαστε? Σε λίγο και οι γυναίκες θα ξυρίζονται γουλοί, οι άντρες θα βαζουν βυζιά. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και σε αλλα μερη
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 07:07 @Θ. Κλημεντίνη
Μάθε ορθογραφία πρώτα.
Πήγαινε στο θέμα: κολιτι μου φιλι
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 07:00 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, έχω πρόβλημα, μεγάλο. Είμαι 18 και η κοπέλα μου 17. Έμεινε έγκυος σημασία δεν έχει το πως και το γιατί σημασία έχει οτι έμεινε. Τι να κανω ? :/ Αυτοί τι στιγμή τελείωσε η σεζόν που δούλευα και δεν δουλέυω, τέλος του μίνα θα πιάσω δουλειά και έχω βάλει κάπια λεφτά στην άκρη γιαααα το στρατό. Μπαίνο τον φεβρουάριο. Το παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να το ρίξουμε,δολοφόνος ούτε εγω ουτε η βίκυ μου δεν είμαστε. Καμιά ιδέα? κάτι ? πως θα το πω στην μητέρα μου ?. Στην μητέρα της ?(Εγω θα το πω και εκεί ενοείτε, δεν θέλω να ανχωθεί η μικρή. Καμια βοηθεια κλημεντίνη. Πήγαινε στο θέμα: Έμεινε έγκυος η κοπέλα μου. |