Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 00:50 @Sex
14, 3η γυμνασιου. Εεε οταν την τραβηξω φενετε ολο το κεφαλακι. Λογικο δεν ειναι? Οταν τον παιζω...πανω κατω και φενετε το κεφαλι.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι...
Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 00:23 @Sex
Τις ονομασιες που ειπες δεν τισ πολυ3ερω. 3ερεις κανα site που ε3ηγει ολα γενικα περι πεους ;ρ Ονομασιες και γενικα...? Οσο για το αλλο οταν εχω στυση το κεφαλακι δεν φενετε ολοκληρο αλλα μονο το πανω πανω μερος του. ειναι σωστο? Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι...
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 23:52 @Sex
Πως χυνεις σε πετσετα? Βαζεις την πετσετα πανω απο τον που*σο και πεφτουν τα χυσια εκει? Επισης στο μποξερακι πως χυνεις? Τον παιζεισ μεσα απο το βοχερακι? Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο σε πετσετα, Χρονος μεχρι να χυσετε
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 23:00 @Sex
Εχω διαβασει στο φορουμ που μερικοι λενε οτι χυνουν σε πετσετες ή στην χουφτα τους. Εγω οταν τον παιζω ειμαι 3απλωμενος στο κρεβατι μου χαλαρος και ο που*σος και οταν χυνω το χυσια πεταγονται παντου στο στη8ος, στην κοιλια και μερικες φορες ακομα και στο προσωπο. Επισησ ακουσα οτι χυνουν στην λεκανη της τουαλετας! Αλλο περιεργο! Οταν ειμαι ορ8ιος, ο που*σος μου ειναι σηκςμενος ελαφρα προς τα επανω! Πως γινετε να χυνετε μεσα στην τουαλετα, που ειναι χαμηλοτερα! Και κατι αλλο. Οταν τον πεζετε ποση ορω σαν περνει να χυσετε? Εγω εχω ενα προβλημα. Οταν τον παιζω πως να το πω καπως σαν να πισζομαι και ετσι μπορει να χυσω μεσα σε ενα λεπτο και ισως και λιγοτρο. Εχω προσπα8ησει αρκετες φορεσ να ειμαι πολυ χαλαρος και να μην πιεζομαι αλλα ετσι κουραζομαι και δεν νιω8ω απολαυση. Εσεις πιεζεστε ποτε? Και οταν οχι, ποση ωρα κανετε να χυσετε? (5 10 λεπτα?) Και το απολαμβανετε περισσοτερο? Ευχαριστω, περιμενω απαντησεις ;D Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο σε πετσετα, Χρονος μεχρι να χυσετε
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 22:50 @Sex
Καθε φωρα που τον παιζω απο την αλλη μερια του πο*τσου μου υπαρχει ενα πετσακι οπως ολοι ξερετε. Τωρα εγω 8ελω να ροτησω σε τι χρεισημευει αυτο? Εμενα με εμποδισει να κατεβασω τον πο*τσο μου μεχρι κατω κατω... Επισης ειμαι παρ8ενος. Οταν το κανεις πρωτη φορα αυτο το πετσακι κοβετε? Αν ναι τι σχημα περνει το πεος και τι αλλαζει? Επισης εχω ακουσει που λετε οτι τα κοριτσια τελιωνουν. Τι εννοειτε? 3ερω οτι οταν ενα αγορι τελιωνει σημαινει οτι χυνει...οταν ενα κοριτσι τελιωνει τι σημαινει? Ευχαριστω, 'Αγγελος Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι...
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 11:33 @Sex
Δεν το θεωρω ανη8ικο απλα δεν το εχω ξανακανει για να ξερω και δεν με ελκυει τοσο πολυ...Μπορει να μαρεσει μπορρει και οχι δεν 3ερω...Απλα ειμαι μπερδεμενος...ακουω αλλα αγορια που κανουν μονο και μονο μια σχεση για να φασω8οθν κλπ και απορω...εγω δεν το νιω8ω ετσι...προτιμαω να το παω αργαα αργααα οποτε το νιωσω...:)
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα - Δισταζω
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 10:33 @Sex
Λοιπον ειμαι 14ων και παω 3η γυμνασιου και δεν τα εχω ξαναφτιαξει με κοπελα. Αυτον τον καιρο γνωρισα μια κοπελια που ειμαι πολυ ερωτευμενος και που 8α τα φτιαξουμαι. Εγω βασικα ειμαι υπερβολικα ρομαντικος και δεν την βλεπω μονο για φασωματα και τετοια αντιθετωσ σκεφτομαι μονο μεχρι γλοσοφιλλα και εκει. Δεν μπορω να σκεφτω παρακατω πωσ να το πω δεν γουσταρω. Τωρα αυτο ειναι κακο? Δεν νιω8ω οτι 8ελω να την χουφτωσω και τετοια. Μηπωσ φτεει οτι δεν εχω ξανακανει σχεση και δεν ξερω πωσ μπορει να ειναι...? Ειμαι προβληματισμενος. Και αν νιοσω οτι αυτη θελει να προχωρησουμε και εγω δεν 8ελω? Και μου φενετε λιγο γελοιο γιατι σε αλλεσ σχεσεισ που εχω ακουσει το χουφτωμα κτλπ 8εορουνται φυσιολογικα και εγω δεν νιο8ω ετοιμοσ ουτε γιαυτα...δεν 3ερω τι να κανω...! Σημείωση moderator: Το email σου δε δέχεται emails από το ftou.gr. Φτιάξε τα φίλτρα σου για να διορθωθεί το πρόβλημα, αλλιώς θα γίνεις banned. Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα - Δισταζω
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 10:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εω αντυμετοπιζω το ιδιο "προβλημα" Φυσικα μονο που σκεφτομαι σε3ουαλικη πρα3η με αντρα αηδιαζω απλα μου σηκονετε με gay tsontes! ΟΧΙ τσοντεσ ποθ ο ενασ αντρας γ**ει τον αλλον, μονο ας πουμε οταν τον παιζουν και τετοια μεχρι εκει μετα το 8εωρω αηδιαστικο... Παρολαυτα ειμαι ερωτευμενος με ενα κοριτσι εναν χρονο τωρα αλλα αναρωτιεμε μηποσ ειμαι γκει?Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πως ειμαι γκει |