Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 03:08 @Ftou.gr admin
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω ποιός είναι ο σκοπός αυτού του site.Δηληδή κερδίζει λεφτά ο admin από εδώ ή είναι για πλάκα? Πληροφοριακά πάντα. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Σκοπός του site?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 02:44 @Flame
Αν η γυναίκα το έκανε στα κρυφά τότε της αξίζει μπινελίκι,σωστά? Αν όμως την παρενοχλούσε ο Γ και το έλεγε στον Α (το αγόρι της δηλαδή),τότε ο Α τι θα έκανε? Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 02:31 @Flame
Καταρχήν να σημειώσω ότι δεν βρίσκομαι σε αυτήν την θέση.Απλά ρωτάω για να ξέρω τι να κάνω στο μέλλον. Ας υποθέσουμε ένα ζευγάρι:ο Α και η Β.Τώρα δεν ξέρουμε τι και πως αλλά η Β κάνει έρωτα με έναν Γ(εραστής δηλαδή). Το μαθαίνει ο Α και μετά ποιόν σαπίζει στο ξύλο? Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 02:19 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.Ξέρεις αν υπάρχει κάτι ώστε να μεγαλόσο το πέος μου?Μέθοδοι/εξετάσεις... Πληροφοριακά πάντα. Πήγαινε στο θέμα: Έχω σωστό μέγεθος?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 02:03 @Θ. Κλημεντίνη
Να της μιλάς όσο πιο πολύ μπορείς. Όσο για το παραπάνω,ναι είναι καλό σημάδι. Πήγαινε στο θέμα: καινουργια συμμαθητρια
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 01:37 @Sex
Γεία σας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω το σωστό μέγεθος πέους. 5 χωρίς στύση 8,5 σε στύση Είμαι 16 χρονών. Πήγαινε στο θέμα: Έχω σωστό μέγεθος? |