Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 22:30 @Θ. Κλημεντίνη
????please παιδια..!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου
Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 22:09 @Θ. Κλημεντίνη
Κανείςςςς??? Ευχαριστω..
Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 20:52 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν σχολιάζω καν την απάντηση σου...Έχω αρχίσει και κάνω με κάποια παιδιά που καπνιζουν..αλλά στην ουσια π μιλάνε εγω δεν ξέρω τι να πω..πως να μιλήσω και πως να μπω και εγω στην συζητηση..Μαρέσει πολλη αυτα που λένε (δεν μπορω να πω τα ίδια,λενε για απιδια π δεν τσα ξερω και για το λολ )..Αυριο μ ειπε ένα κορίτσι που καπνιζει..(που μου αρέσει...πολλη αλλα δεν της την πεφτω ακομα--πρωτα πρεπει να πλησιασω τα παιδια π κανει παρέα νμζω) να πάμε να καπνισουμε αυριο μαζι στο σχολειο..(Αυτή ποιο πριν με κορόιδευε και μ ελεγε συνέχεια σκάσε..κ.λ.π) Το καπνισμα δεν το εχω αρχίσει τωρα αλλα 4-6 μηνες απλως δεν το ήξερε κανεις..!Κανω ελαρια στριφτα....Και θα ήθελε να μου πείτε τι να συζητήσω αυριο μαζι τής με αυτό το κορίτσι?¨?Με είχε στην μπουκα και μπορει και τωρα να ψαχνει αφορμη για αυτποοο..γ αυτο πειτε μ πως να μιλαω τι να λεω και γενικα τέτοια με το κορίτσι αυτο ...(καπνιζει ακι κανει παρεα μονο με μαγκακια) και επίσης τι να συζητω με τα παιδια που καπνιζουν γενικα και εχω αρχισει σχολειο και κανω παρέα μαζί τους...Kαι το στυλάκι..Αμά δεν τα ακταφέρω και σε αυτό το στάδιο της ζωής μου..Θα αυτοκτονησω και δεν ειναι απλειλη για να μου απαντήσετε..απλώς δεν μπορω να καταφέρω τίποτα στην ζωή μου...( Μόνο μια φίλη έχω ) Που δεν καπνιζει και ειναι απουσιολογος...! Ευχαριστώ....Εκ τον προτέρον και ελπίζω να με βοηθήσετε και να απαντήσετε σε αυτό που ρωτάω..Δεν αλλάζω γνωμη..αυτο που θα καταφέρετε να κανετε αν δεν μ απαντησετε σε αυτα και μ πειτε αν ειμαι ο ευατος μ ειναι να γινω ρεζιλι σε αυτα τα παιδια και το κορίτσι και να με κοροιδευουνν..
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδη τι συμπεριφορά είχες?Πως τους πλησιασες???Ευχαιρστω για τον κοπο σ αλλα εγω θελω ολα αυτα να τα κάνω..γτι έχω δεν εχω ουτε παρέες..! Ευχαριστω και πάλι..και καταλαθος την εβαλα ως αποδεκτη κακως δηλαδη αφου δεν μ απαντησες..
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 20:29 @Θ. Κλημεντίνη
Eιναι πολλή σοβαρος λόγος και θα σας παρακαλουσα να μ πειτε αυτο π σας ρωτάωω..! Ευχαριστω΄//Θελω να αλλάξω και το λόγο αν τα καταφέρω κα9ως και την ιστορια μ θα σας την πω σε επομενο ποστ μ..<3
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 18:57 @Θ. Κλημεντίνη
Pαιδιά το προβλημα ειναι οτι δεν έχω φίλους..και με καποιους π ειχα εχω μαλωσει και δεν θελω να τους καλέσω...!Για αυτο 9ελω να γινω σαν ακι αυτους..το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω φιλους γ να καλέσω αμα κανω πάρτυ με αγνωστους δεν ειναι λγο χαζο???
Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου |