Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 00:59 @Ftou.gr admin
στειλε μας λεφτα χαχαχαχ :Ρ Πήγαινε στο θέμα: Τα συγχαρητηρια μου στο Ftou.gr
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 00:58 @Ftou.gr admin
πφφ τι ειπε το παιδι?για να ζηταει να το σβησετε μπορει να ξεχασε τον κωδικο και να μην εχει προσβαση κ να μη θυμαται ποιο μαιλ ειχε δωσει ωστε να το παρει πισω
Πήγαινε στο θέμα: Μπορείτε να μου διαγράψετε ένα....
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 00:54 @Ftou.gr admin
ακριβως,δε ρωτησε τιποτα ασχημο,ελεος! και που καταλαβες οτι ειναι γυναικα ? Πήγαινε στο θέμα: Σκοπός του site?
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 00:52 @Διάφορα
Ρε παιδια,εμαθα οτι στα νοσοκομεια,οταν σε βαζουν στο χειρουργειο και σε υπνωτιζουν,σε ρωτανε και αν εισαι καπνιΣτης,για να κανονισουν την υπνωτιση. Εγω λογικα θα μπω για μια εγχειριση επειδη εχω αμυγδαλιτιδα.ειμαι 15 χρονων και ειμαι καπνιστης,η μανα μου το ξερει,ο πατερας μου ομως οχι και ουτε θελω να το μαθει. Τι να τους πω αν με ρωτησουν? Πήγαινε στο θέμα: Καπνιsμα και χειρουργεια
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 03:46 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:αν γεννηθηκες το 98'΄οπως λεει το ονομα σου,εχεις περιθωριο ακομα να αναπτυχθεις,κι ετσι θα μικρινουν μονες τους με τον καιρο.Αν παλι εισαι ενηλικος,δεν υπαρχει τροπος. Πήγαινε στο θέμα: Ρώγες
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 03:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά για να πεσει το ματι μου,πρεπει να εχει ωραιο χαμογελο,εντυπωσιακη εμφανιση και καλο σωμα. Στη συνεχεια πρεπει να με κερδισει ο χαρακτηρας της. Εμμ,αμα μιλαω με τους φιλους μου για καποια κοπελα που ειναι ομορφη την αποκαλουμε (μουναρα,καυλα,γαματη,κ.α) αλλα αν θελω να πω κατι για την κοπελα μου,εννοειται πως δε θα την αποκαλεσω ετσι ουτε εγω,ουτε εκεινοι Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση για αντρες
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 03:41 @Sex
τίποτα εκτός απο επιμίκυνση,αλλα είσαι μικρος ακομα γ κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: Έχω σωστό μέγεθος?
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 03:38 @Sex
Εγώ στην ίδια ηλικία με το παιδί είμαι και μου είναι 17 cm,και δεν νομιζω να ειμαι εξαιρεση γτ και ο κολλητος μου καπου τοση την εχει,λιγο μεγαλυτερη Πήγαινε στο θέμα: Πεος |