Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 13:34 @Sex
οκ.σε τι γιατρο πρεπει να παω?Δεν θα παω να το κανω ακομα αλλα να ξερω.Και κατι ακομα θα με δημιουργησει προβλημα οταν τραβαω μαλακια?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 13:23 @Sex
αμα δηλαδη εχει κοπει το μισο θα με δημιουργησει προβλημα?
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 13:14 @Sex
Πως μπορω να ξερω αν κοπηκε το μισο?Αιμα δεν εβγαλα...
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 12:57 @Sex
Γεια σας...Καθως βαραγα πατησα λιγο πιο κατω το πετσακι και νομιζω οτι κοπηκε...Δεν πονουσα αλλα δεν ξερω αν κοπηκε η οχι τα ερωτηματα μου ειναι 1)Με τον καιρο οσο κανω μαλακια μπορει το πετσακι να παει πιο κατω και απλα να μην κοπηκε? 2)Αν κοπηκε ειναι φυσιολογικο η πρεπει να παω σε καποιον γιατρο? ευχαριστω εκ τον προτερων Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 18:08 @Sex
Γεια σας...Θελω να ρωτησω αν προσπερματικα υγρα πεσουν στο πατωμα η στο χαλι καθως κανω μαλακια νεκρωνωνται αμεσως? δηλαδη εστω οτι αμα εχει ενα σημειο προσπερματικα υγρα η εστω και χυσια και η γυναικα το ακουμπησει μετα απο μια μερα υπαρχει περιπτωση εγκυμωσυνης???Μηπως πρεπει να σκουπησω καλα εκεινο το μερος?.Eπεισης σε ποιες υλικιες τα προσπερματικα υγρα μπορουν να αρχιζουν να κανουν παιδι?Ξερω ειναι τελειος ακυρο αλλα ανυσηχω!
Πήγαινε στο θέμα: Προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 13/9/2011 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούργιος στο forum...Καταρχήν είμαι 14 χρόνον.Μόλις είδα ένα κορίτσι στο σχόλιο ένα χρόνο μικρότερη μου και με άρεσε.Είμαι λίγο ντροπαλός και δεν μπορώ να τις ζητήσω κάτι ακόμα τι πρέπει να κάνω για να έρθουμε πιο κοντά?Συγγνώμη άμα το θέμα έχει απαντηθεί ξανά αλλα είναι βραδυ και και δεν μπορώ να ψάχνω Eυχαριστώ :D Πήγαινε στο θέμα: Πως να της μιλήσω? |