Μήνυμα στις 5/10/2011 στις 21:24 @Sex
Εμένα μου φτάνει μέχρι και 16,5-17 εκατοστά σε μεγάλες καύλες και είμαι 13 και γίνομαι 14.Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλη για την ηλικία μου,γιατί τη συγκρινα με δύο φίλους μου και αυτοί την έχουν το πολύ 13...
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 20:47 @Sex
Όχι ρε παιδιά και να τις δείξουμε..Είπαμε...Δεν το θέλω αυτό και ούτε νομίζω και αυτοί να θέλουν να τις δείξουνε.Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν είναι μικρή/κανονική/μεγάλη και μέχρι πότε θα μεγαλώνει.Παίζει ρόλο πότε μπήκα στην εφηβεία?Γιατί νομίζω ότι άργησα λίγο σε σχέση με τους άλλους...Μπήκα στα 12,5 ενώ δύο φίλοι μου έχουν μπει από τα 10 και τα 11!
Πήγαινε στο θέμα: Πέος στα 14
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 17:25 @Sex
Φίλε εγώ θα σου πρότεινα να μην το ξυρίζεις αλλά να κόβεις τις τρίχες με ένα ψαλιδάκι.Το ξύρισμα είναι πιο επικίνδυνο και αν θέλεις οπωσδήποτε να το ξυρίζεις πρέπει να το κάνεις κάθε μέρα.Είναι δύσκολη δουλειά και πρέπει να είσαι υπεύθυνος.Δεν είναι παίξε γέλασε.Εγώ προσωπικά μια χαρά είμαι που κόβω τις τρίχες(έχω πραγματικά πολλές τρίχες εκεί κάτω).Άσε που δε λέει να είσαι ξυρισμένος...
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 16:47 @Sex
Είναι κανονικό φίλε.Και εγώ 14 είμαι και ανησυχούσα για μένα,αλλά τελικά με καθησύχασαν.Όλα μια χαρά.Εξ'άλλου σκέψου ότι θα αναπτύσσεται μέχρι τα 18.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος 14
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 16:39 @Sex
Φίλε μην ανησυχείς.Αφού άρχισες πέρσι την ανάπτυξη του πέους σημαίνει ότι θα σου μεγαλώνει μέχρι και τα 19.Οπότε έχεις καιρό να σου μεγαλώσει.Εντάξει δεν θα γίνει και σαν των πορνοστάρ,αλλά και πάλι μια χαρά θα της πέσει της γκόμενας...
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 16:40 @Sex
Λοιπόν επειδή μου κλείδωσαν το προηγούμενο θέμα γράφω ξανά.Είμαι 13 σχεδόν 14 και θέλω να ξέρω αν το πέος μου είναι καλό σε μέγεθος.Είναι 16 εκατοστά σε στύση και 13 πάχος.Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά αλλά θέλω να συγκρίνω με άλλους στην ηλικία μου.Μπορεί κάποιος δεκατετράχρονος να πει για το δικό του πέος?
Πήγαινε στο θέμα: Πέος στα 14
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 20:17 @Sex
Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε.Είμαι 13 και σε 2 μήνες γίνομαι 14 και το πέος μου είναι σε στύση 16 εκατοστά.Είναι καλά? Επειδή όλοι οι φίλοι μου λένε ο,τι τον έχουν 18+ εκατοστά...
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:53 @Sex
Παιδιά εγώ γίνομαι σε λίγο 14 και την έχω 16 εκατοστά.Είναι καλά?
Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος)
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:31 @Sex
Εγώ είμαι 13 και γίνομαι 14 σε λίγο και το πέος μου είναι 16 εκατοστά.
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας |