Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:34 @Μηχανήματα
παιδαι βοηθειααα..ημουν σε ενα ηλεκτρονικο καταστημα e-lianos.gr και σκεφτομουν να κανω μια παραγγελια..αλλα επερνα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε κανεις..4 τηλεφωνα εχει το ενα λεει ο συνδρομητης δεν υπαρχει το αλλο λεει φραγη εισερχομενων κλησεων..και δεν μου φανηκε εμπιστη..τωρα καταλαθως εκανα τν παραγγελια( πατησα ενα κουμπι και χωρις να ρωτησει οτιδηποτε αλλο εγραψε ευχαρισουμε που μας επιλεξατε)..ηθελα να αγορασω το προοιον απο αλλο καταστημα αλλα φοβαμαι μηπως τελικα ερθει και εχω δυοοο :( σας παρακαλω μπητε και πειτε μου..ειναι αληθινο site h oxi.>?
Πήγαινε στο θέμα: ηλεκτρονικο καταστημα
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 00:18 @Flame
και καλα θα κανεις..και γω εχω καπνισει αλλα ετσι για πλακα με φιλους..και δεν εχω προβλημα να το ξανακανω το λαθος ειναι ομως να αγορασεις εσυ πακετο
Πήγαινε στο θέμα: Το πρωτο τσιγαρο
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 00:17 @Διάφορα
ξερετε ποια μηχανη silk epil ειναι καλυτερη? θελω να αγορασω αλλα δεν ξερω ποια να παρω..δοκιμασα μια ροζ μικρη αλλα μου γυρισε τς τιρχες και τωρα δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 00:15 @Μηχανήματα
οχι θελω με σχεδια..για τις αποκριες :)
Πήγαινε στο θέμα: φακοι επαφης
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 23:07 @Μηχανήματα
ξερετε ποσο κοστιζουν οι φακοι επαφης με χρωμα..? και αυτοι με διαφορα σχεδια?
Πήγαινε στο θέμα: φακοι επαφης
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 16:45 @Θ. Κλημεντίνη
καλα εσυ εισαι και τυχερη εγω ειμαι 16 κιολας και ενοειται πως μενω με τους γονεις μου..αλλα φοβαμαι γιατι πες παθαινω καποια μολυνση..κατι ρε παιδι μου το βλεπει τυχαια..? τι γινεται μετα? δεν ξερω..
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι στον αφαλο
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιαα θελω να κανω σκουλαρικι στον αφαλο..αλλα δεν με αφηνουν οι γονεις μουυ..σκεφτομαι να κανω κρυφα θα φενεται η τρυπα αμα δεν φοραω το σκουλαρικι?
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι στον αφαλο |