Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 17:08 @Sex
Καλά ρε φίλε μπες σε κανα site, oπωσδήποτε περιοδικό πρέπει να'ναι???
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδικο
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 17:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πιστεύω πως είναι ο καθένας με το γούστο του, σε άλλους αρέσει να είναι στενή η "τρύπα" και σε άλλους να είναι πιο ανοιχτή...Πήγαινε στο θέμα: Παίζει ρόλο;;;
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 17:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με το καιρό θα αρχίσουν να πετάγονται... Και σε μένα στην αρχή έμεναν πάνω αλλά μετά άρχισαν να πετάγονται! Απλά περίμενε!Πήγαινε στο θέμα: Ποσο πάει
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 16:57 @Sex
Χαχ... Δεν κατάλαβα, διαφορετικά πράγματα λέτε και οι 3
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτισούλαα
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 23:36 @Sex
Τι γίνεται πιο πρώτο, το να μεγαλώσει το πέος ή να αρχίσεις να εξπερματώνεις??? Πήγαινε στο θέμα: Ερωτισούλαα
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 14:12 @Sex
Ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα μπορεις να μου προτεινεις τι μπορώ να κανω για να τα χασω πιο ευκολα???
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 23:41 @Sex
Δεν καταλαβες τι λεω, την εχω μικρη, αλλα οταν πατάω το δερμα πανω απο το πεος φευγει το (Λιπος) και μου φαινεται πιο μεγάλη, γιατι γινεται αυτο και πως μπορω να το αποφυγω? Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 23:03 @Sex
Κανεις να βοηθησει? Αν δεν καταλαβατε τι λεω πειτε το θα σας το εξηγησω καλυτερα....
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 17:21 @Sex
Λοιπόν έχω ενα προβληματάκι, ειμαι 14 χρονων και οπως φαινεται δεν μπηκα ακομα στην εφηβεια. Την εχω σχετικα μικρή αλλα οταν πατάω το μερος πανώ απο το πεος μου γινεται πιο μεγάλη, τι μπορω να κανω για να την έχω απευθειας πιο μεγάλη? Ισως φταιει πως ειμαι λιγο υπερβαρος? Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια |