Μήνυμα στις 16/10/2011 στις 22:04 @Sex
Παιδιά..ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.. Έχετε τραβήξει ποτέ μαλακία με κάποιον άγνωστο απο το ίντερνετ? Εγώ το έκανα 2 φορές.. Είχα μπεί σε ένα τσατ και το ζήτησα από κάποιον και μπήκαμε σε μία ιστοσελίδα για webcam live συνομιλία και την παίζαμε για λίγη ώρα χωρίς να δείξουμε τα πρόσωπά μας... Έχω να πώ ότι μου άρεσε αρκετά γιατί το έβρισκα κάπως διασκεδαστικό να δείχνω τον πο*τσο μου σε κάποιον άγνωστο και η ιστορία να περνάει σαν να μην έγινε ποτε.. Τί πιστεύετε για αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία cam to cam
Μήνυμα στις 16/10/2011 στις 21:46 @Sex
έτσι όμως δεν ξέρει αν λέει την αλήθεια.. :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 16/10/2011 στις 19:44 @Διάφορα
Λάθος στο είπανε... Δεν πεθαίνει όποιος τον καλέσει...πεθαίνει ο κατοχος του νούμερου αυτού. Ήταν βουλγαρικό νούμερο το οποίο το οποίο δόθηκε σε τρία άτομα (όχι ταυτόχρονα) και οι τρεις πέθαναν.. Από τότε η υπεύθυνοι των βουλγαρικών τηλεπικοινωνιών καταργήσανε αυτόν τον αριθμό και αποφασίσαν να μην τον ξαναδώσουν σε κανέναν συνδρομητή.. :)
Πήγαινε στο θέμα: ο ατυχος αριθμος
Μήνυμα στις 13/10/2011 στις 21:41 @Sex
Εγώ είμαι 13 χρονών και : Χαλαρό -> 7-8 Συνήθης στήση -> 15,5 Σε τρελά κέφια το έχω πιάσει μέχρι και 16,5 Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 13/10/2011 στις 21:31 @Διάφορα
Παιδιά, τώρα τελευταία έχω ένα κόλλημα με τα all stars. Μπαίνω συχνά στο official site της converse και βλέπω. Έχω βρεί τώρα τελευταία κάτι γαμάτα αλλά απο την σελίδα μπορώ να παραγγείλω μόνο σε Αγγλία. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος από Να τα στείλουν στην Αγγλία και από κεί Ελλάδα? Σας παρακαλώ..τα θέλωω!! ! Πήγαινε στο θέμα: All Star Converse
Μήνυμα στις 13/10/2011 στις 21:23 @Διάφορα
και εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν τα ισιώνω με πιστολάκι γίνονται πιο απαλά και λαμπερά...επίσης φτιάχνονται και εύκολα χωρίς να βάλω ζελε,κερι, λακ η κατι τέτοιο..
Πήγαινε στο θέμα: Περιποιηση μαλλιων
Μήνυμα στις 13/10/2011 στις 21:17 @Sex
Λοιπόν...εγώ είμαι 13, κυκλοφορεί μία φήμη εδώ και 3 χρόνια ότι είμαι γκέι αλλά δεν είμαι... Απο τότε που ξεκίνησαν να το λένε μέχρι τώρα έχω κάνει 8 σχέσεις..ξέρεις κάτι? μόνο οι 3 απο τις 8 κράτησαν πάνω από ένα μήνα...Είμαι τώρα με μία κοπέλα εγώ και 2 μήνες και είναι η πιο σοβαρή σχέση που έχω κάνει...άλλοι στην ηλικία μου, έχουν κάνει πιο πολλές σχέσεις από μένα...είναι η επιλογή του καθενός αν θα κανει κάτι. Εγώ σου προτείνω να κάνεις κάτι παραπάνω με τον εαυτό σου (να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, να ντύνεσαι ωραία, να βαζεις κανένα ωραίο άρωμα (όχι πολύ, ένα πσιτ)) ξεκίνα να μιλάς με κορίτσια που σε ενδιαφέρουν στο Facebook και μετά από κοντά, και αν πιστεύεις ότι της αρέσεις προσπάθησε να την φέρεις "πιο κοντα" (ξέρεις εσύ) σε κανένα πάρτυ του σχολείου... Δεν σου εγγυάμαι σίγουρη επιτυχία αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις :) Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη σχεση
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 21:59 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ παιδιά.. Και σε σχέση με το ποδόσφαιρο εγώ σκέφτομαι "Τί νόημα έχει να βλέπεις 22 μαντραχαλάδες να κηνυγάνε ένα πετσί μέσα στα χώματα? Ή να είσαι εσύ ένας από αυτους?" Και πάλι..με το κορίτσι μου είμαστε σχεδόν σε κάθε διάλλειμα μαζί.... Και αυτό με το ξύλο...Είμαι 13 χρονών 1,75 και 70 κιλά περίπου...με γυμνασμένο κάπως σώμα...Απο αυτούς που με λένε έτσι τους έχω...ασε που με φοβούνται και κάποιοι, απλα να με κοροιδέψουν θέλουν για να δείξουν και στους φίλους τους ότι είναι και αυτοί "μάγκες" και καλα... Πήγαινε στο θέμα: Είμαι αγανακτισμένος...
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 21:50 @Διάφορα
Για κάποιο περίεργο λόγο μου φαίνονται μα**κιες αυτά που σου λένε...
Πήγαινε στο θέμα: powerade και άλλα ποτά
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 15:28 @Κλάψιμο
Όταν ήμουν 6η τάξη έκανα περισσότερη παρέα με κορίτσια επειδή όλα τα αγόρια στα διαλλείματα παίζανε ποδόσφαιρο (το μονο άθλημα που δεν μου αρέσει)...Εξαιτίας αυτού, ένας πέταξε εκεί ότι είμαι γκέι και τότε ξεκίνησε η καταστροφή της ζωής μου... Όλοι το δέσανε κόμπο ότι και καλά "Δεν παίζει ποδόσφαιρο, κάνει παρέα κορίτσια, είναι γκέι!"...Εγώ βέβαια αρνιόμουν συνέχεια και αυτό ήταν η αφορμή να το συνεχίσουν... Στην πρώτη γυμνασίου, σκεφτόμουν ότι, εντάξει το ξεχάσανε..αλλά από την πρώτη εβδομάδα κιόλας η φήμη είχε διαδωθεί σε όλη την πρώτη... (Άλλα 2 χωρια).. Το όνομά μου λοιπόν τότε ήταν για πολλούς συνόνυμο του γκέι και όλη την ώρα με φωνάζαν έτσι...Οι φίλοι μου στο fb από <200 πήγανε στους >550 αλλά κανένα κορίτσι δεν μου έδεινε σημασία και κανένα αγόρι δεν ήθελε να μου κάνει παρέα...Τότε έκανα παρέα με την φίλη που είχα στην έκτη..που ταιριάζαμε πάρα πολύ καλά...Μόνο οι συμμαθητές μου, μετα από καιρό μέχρι να με γνωρίσουν κατάλαβαν ότι δέν είμαι και έκανα παρέα.. Τώρα στην δευτέρα κάνω παρέα με κάποιους, έχω κορίτσι αλλά πολλοί με λένε ακόμα, και αυτοί που δεν τα λένε μπροστά μου , τα λένε πίσω από την πλάτη μου...Τί να κάνω για να σταματήσουν να λένε?? Πήγαινε στο θέμα: Είμαι αγανακτισμένος... |