Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 22:30 @Flame
παιδια για τη μορα νομιζω οτι την προκαλεισ οταν πεφτεις στο κρεβατι για υπνο και σκεφτεσε οτι δεν υπαρχει αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευεις στα πνευματα και στο διαολο?
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 16:48 @Sex
Κανενα μονο στο πεος μουεχω τριχες... Υψος πολυ οχι ουτε βαρια φωνη κι ουτε τριχεσ μασχαλες μουστακι και τετοια... οσο για το αλλο ναι ερχομαι σε οργασμο αλλα δεν εχω σερμα... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 15:06 @Sex
Παιδια εχω δυο προληματα... Το ενα ειναι οτι οσο και να προσπαθω δεν μπορω να χυσω...Μηπως φταιει κατι για αυτο??? Το δευτερο ειναι ειμαι 14 και ακομα δεν εχω μπει στην εφηβεια...Πως μπορω να μπω πιο γριγορα υπαρχει κατι που μπορω να κανω??? Ακομα φοραει κανεις Roberto Cavalli Black??? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 22:12 @Sex
Παιδια εχω ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι προβλημα... Ειμαι 14 χρονων και το πεος μου ειναι 12 εκατοστα ειναι κανονικο, μικρο, μεγαλο, λιγο μεγαλο ή λιγο μικρο??? Απαντηστε σας παρακαλω... Ξερω οτι υπαρχει παρομιο θεμα αλλα εγραψα και δεν απαντατε... Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πεος 14
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 09:45 @Sex
παιδια τι ειναι το στοματικο????
Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω για να λέγετε φάσωμα?
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 09:09 @Sex
παιδια εγω ειμαι 14 χρονων και την εχω 11.5-12.5 ποντους ειναι φισιολογικο??? ακομα εχω ενα προβλημα οσο και να προσπαθω δεν μπορω να χισω γιατι???? Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος) |