Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 23:46 @Διάφορα
τα μπάνια στην θάλασσα θα είναι το καλύτερο για την τρύπα.. ;)
Πήγαινε στο θέμα: μπαρα στο αυτι με βαζελινη
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 23:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
και εσύ να ξανά πας δημοτικό η να ανοίξεις λεξικό.. συμφωνώ με gossipgirl και telemachus.. δοκίμασε και τα 2 και θα είσαι κομπλέ alexi... ;) Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΗ
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 17:55 @Κλάψιμο
αγαπητέ eniolae... ΞΕΚΟΛΛΑ... βγες και πήγαινε σε παραλιες χωρίς να σε νοιάζει τι λένε οι άλλη, πάρε φίλους να βγείτε για καφέ .. έχω και εγώ έναν φίλο υπέρβαρο που πάμε μαζί γυμναστήριο.. έχει χάσει αρκετό λίπος, δοκίμασε να κανεις το ίδιο.. θα χρειαστείς λίγους μήνες για να δεις κάποια διαφορα από μονος σου αλλα μερικές μέρες για να ανεβεί η αυτοπεποίθηση, κάτι που μετράει εξίσου πολύ..και σε περίπτωση που βλέπεις ότι δεν νιώθεις ευχαριστημένος με αυτό και μονο μπορώ να σου προτείνω και κάποιους λιποδιαλυτές μετά από μερικούς μήνες που σίγουρα θα κάνουν δουλειά.. τώρα ειδικά που είναι καλοκαίρι αν αρχίσεις γυμναστήριο και κανεις και 3-4 φορες την εβδομάδα τρέξιμο και άμα θες και κολύμπι το επόμενο καλοκαίρι θα είσαι φέτες εγγυημένα.. άμα κάνεις και σωστή διατροφή θα είσαι κομπλέ.. και σιγά σιγά θα σου μειώνεται και η τόσο μεγάλη όρεξη για φάει.. αν θες stile μου σε pm το facebook σου αν έχεις να τα λέμε και από εκεί :)
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία...
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 16:34 @Διάφορα
μετά από μερικές φορες συνηθίζεται ο πόνος?
Πήγαινε στο θέμα: ολόσωμο ξύρισμα
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 01:39 @Θ. Κλημεντίνη
πολύ δύσκολα... τόσο που όταν έχω ξενερώσει η έχω βαρεθεί είτε θα το παίζω ξενέρωτος για να με χωρίσει είτε θα περιμένω με τον καιρό επειδή εμενα δεν μου πάει η καρδιά.. +1 στον zifeis.. αλλά με μέτρο ;) Πήγαινε στο θέμα: πόσο ευκολα ξενερώνεται?
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 01:33 @Θ. Κλημεντίνη
σύμφωνο με τον zifei... εγώ προσωπικά και από τις εμπειρίες που έχω... θα την έστελνα από εκεί που ήρθε.. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να με βαρέθηκε? |