Μήνυμα στις 29/8/2011 στις 12:31 @Flame
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και γραφτηκα για να ακουσω καμια ιστορια.Αλλα τωρα θα σας πω μια που μου την ειπε ενας φιλος μου!λοιπον ηταν τελως παντων ενας αντρας και δουλευε σε μια καφετερια. Και μια μερα ερχεται μια πελατισσα που αρεσε στο παλικαρι.Τελωσ παντων την πλησιαζει και τη ρωταει αμα θελει να δειπνεισουνε μαζι. εκεινη απαντησε θετικα.το αλλο βραδυ περναει ο νεαροσ απο το σπιτι τησ κοπελιασ για να την παρει. Τεσπα πανε τρωνε και μετα πανε σε ενα απομωνομενο μεροσ να μιλησουνε.ηταν ομωσ ανοιξη και αρχισε να κανει ψειχρα.ο νεαροσ εδωσε το παλτο του στην κοπελα και αυτη του λεει να περασει την επομενη να το παρει. παει την αλλη μεα στο σπιτι της κοπελιασ, χτυπαει το κουδουνι και το ανοιγει η μητερα της.και λεει ο νεαροσ "μηπωσ ειναι εδω η μαρια ?χθες το βραδυ βγηκαμε βολτα και τησ εδωσα το παλτο μου και ηρθα να το παρω" (το μαρια ηταν τυχαιο).Και απανταει η μητερα της "το μαρακι μου πεθανε πριν 2 μηνες"!!!!ο νεαροσ δεν το πιστεψε και θελησε να δει το μνημα της για να βεβαιωθει.και οταν πηγαν στο νεκροταφειο ειδαν το παλτο του νεαρου πανω στο μνημα της κοπελασ Πήγαινε στο θέμα: τι να γραψω? |