Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 02:51 @Διασκέδαση
Ξερετε τιμημενα μελη του ftou κανενα αστειο προσωνυμια για να φωναζω τους φιλους μου οπως: κοκαλο,λασπη,ναυαγιο,κρεας.ευχαριστω..περιμενω απαντησεις
Πήγαινε στο θέμα: Αστεια προσωνυμια
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 22:55 @Sex
παρε και βαλε bepanthol η selestoderm .τ εχω παθει κ εγω ;) δν ειναι τιποτα Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 20:46 @Κλάψιμο
Γυμναστικη παλικαρι μου ;) http://monosimacon.blogspot.com/2009/02/3.html ριξε μια ματια εδω ;) καλη επυτιχια Πήγαινε στο θέμα: Πώς να έχω τους κοιλιακούς του φίλου μου
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 20:29 @Κλάψιμο
φιλε πιστεψε με γινονται και τα 2 μαζι.αγωνα στουσ austrian δεν εχω χασει σε ολες τισ πορειες ειμαι και βγαζω 16-17 ;) ολα γινονται Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τους γονεις..
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 20:27 @Διάφορα
http://ischool.e-steki.gr/page.php?p=vaseis τσεκαρε εδς φιλε μου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Σχολή Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 20:20 @Κλάψιμο
Καπνιζω επειδη μ'αρεσει...οχι για τις γκομενες...2ον βγαζω 17 και τριτον πρεπει να παω για καφε αυριο επειγοντως Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τους γονεις..
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 17:43 @Sex
Μιλα λιγο καλυτερα και ισως σε παρουνε στα σοβαρα
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μουνοτριχες
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 17:35 @Sex
Φιλε κοιτα να δεις...θα της πεισ οτι αυτο ειναι φισιολογικο και δεν φταις εσυ..θα της πεισ οτι αν σε αγαπαει δεν θα σε αφησει...αμα την βλεπεις σαν ξεπετα παρατα την εσυ ;)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το πεος μου
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 16:49 @Sex
Δεν υπαρχει προβλημα εγκυμοσυνης πες το φιλαρακο ;) αν θελει να ειναι 100% σιγουρος ασ κανει ενα τεστ εγκυμοσυνης η ας παει σε εναν γυναικολογο...αλλα και παλι δεν νομιζω...χεραιτισματα απο μας πεστου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανοτητες εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα φιλαρακι μου...Απο την μια θα ησυχασεις αν της το πεισ...Απο την αλλη μπορει να γινει και αυτο που λες εσυ να χαλασει δηλαδη η φιλια σας...Θα της εξηγησεις οτι δν πειραζει κ αν φας χυλοπιτα...την θες σαν φιλη γιατι την αγαπας...Πεσ αυτα και μην ανυσηχεις..Don't worry ...be happy φιλε μουΠήγαινε στο θέμα: προσεγκηση |