Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 15:51 @Sex
ειμαι 16 και τον εχω 18,5 . τον παιζω 2-3 φορες την μερα . Μια φορα πηγα και κοιμηθηκα στο σπιτι του κολλητου μου και τον παιξαμε βλεποντας τσοντες και μπορω να πω πως μου αρεσε
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 15:45 @Διάφορα
αυτη την εβδομαδα πηρα ενα χαρτι για το γιατρο για να συμμετεχω σε αγωνες του σχολειου. Ξερετε τι εξετασεις κανει ο γιατρος ;
Πήγαινε στο θέμα: αγωνες
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 16:06 @Μηχανήματα
οπως ποιο μαγαζι για παραδειγμα; Πήγαινε στο θέμα: NINTENDO WII
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 18:58 @Μηχανήματα
παιδια ξερετε αν μπορω να κανω το wii να παιζει αντιγραφομενα παιχνιδια; αν ναι πειτε μου πως;
Πήγαινε στο θέμα: NINTENDO WII
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 22:37 @Sex
Εμενα μου αρεσει το φαρδυ μποξερακι . Εμενα ολα τα σωβρακα μου ειναι φαρδια μποξερακια . Μου αρεσει το να κουνιεται το πουλι μου με στο μποξερακι μου . Νιωθω οτι ειναι ελευθερο !!!
Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 16:33 @Sex
πως μπορω να βγαλω τις τριχες απο τους ορχεις μου
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 12:15 @Διάφορα
παιδια λετε να ηταν ωραιο να φορεσω σκουλαρικι στο αυτι
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 11:59 @Sex
παιδια εχω διαβασει σε προηγουμενα θεματα οτι ενα αγορι ειναι καλυτερο να κοιμαται με το εσωρουχο του... ομως εμενα το μποξερακι μου φουσκωνει πολυ στο επιμαχο σημειο και ντρεπομαι να κοιμαμαι ετσι γιατι μενω στο ιδιο δωματιο με την αδερφη μου...τι λετε να κανω
Πήγαινε στο θέμα: υπνος
Μήνυμα στις 28/8/2011 στις 19:28 @Κλάψιμο
παιδια ξερετε πως να χτισω τελειους κοιλιακους ? την προΪγουμενη εβδομαδα πηγα μαζι με τον κολλητο μου για μπανιο και αυτος ειχε κοιλιακους πετρα και εγω τιποτα...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να έχω τους κοιλιακούς του φίλου μου |