Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 02:21 @Sex
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν λαβει μια κοπελα το χαπι της επομενης μερας μεσα σε αυτες της μερες που δινει το χαπι για παραδειγμα 5 θα εχει ακομα επιδραση το χαπι για 5 μερες, και οταν υπαρχει ωορηξια και παρει το χαπι οι πιθανοτητες αντισυλληψης ειναι ιδιες εφοσον το παρει εγκαιρα? Ευχαριστω πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Περι χαπι επομενης μερας
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 03:09 @Sex
Γειας σας.. Εκανα σεξ με την κοπελα μου και την ωρα που τελειωνα εβγαλα το πεος μου για να τελειωσο εξω και συνηδιτοποιησα οτι το προφυλακτικο ειχε σπασει αλλα εγω τελειωσα εξω... Εχω μια αμφιβολια οτι μπορει να επεσε μια σταγονα μεσα πριν το βγαλω ετσι περιπου μετα απο 3 ωρες της σεξουαλικης επαφης πηγα σε ενα φαρμακειο και πηρα το χαπακι της επμενης μερες συγκεκριμενα ενα που λεγεται "ellaone" και το εδωσα στην κοπελα μου... Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?? Νομιζω η κοπελα μου ηταν στην 14τη μερα του κυκλου της.. Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επωμενης μερας
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 01:10 @Sex
να προσθεσω οτι ειναι περιπου νομιζω στην 12-13 μερα του κυκλου της
Πήγαινε στο θέμα: Φόβος για υγρά
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 01:09 @Sex
Η κοπελα μου τωρα ξεκινησε να κανει σεξ ηταν νομιζω η 5 φορα αλλα κρατησε πολυ ωρα κ κατα την διαρκεια ακουγοταν ο ηχος απο τα υγρα μεσα της
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 14:14 @Sex
Γειας σας.. Χθές καθως εκανα σεξ με τν κοπελα μου πηγα να αλαξω σταση κ ετσι οπως εβγαλα το πεος μου βγηκαν σχετικα πολλα υγρα απο το κολπο της κοπελας μου... Αλλα δεν ειχα τελειωσει εγω.. Τι εγινε?? Η πραξει εγινε χωρις προφυλακτικο.. Ευχαριστώ.
Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 01:58 @Sex
της ηρθε περιοδος σημερα τελικα ευτυχως :D
Πήγαινε στο θέμα: Σημαδια εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 13/8/2012 στις 15:20 @Sex
στις 20-24 λεει θα της ερθει :/
Πήγαινε στο θέμα: Σημαδια εγκυμοσυνης |