Μήνυμα στις 26/8/2011 στις 19:20 @Διάφορα
Χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη!!! Μ χε φανει πολυ περιεργο!!! τεσπα γιατι να μην παιζω παιχνιδια στρατηγικής??? στο πηγαδι κατουρησα??? αααα τι ειναι αυτη η φαλοκρατικη νοοτροπια???
Πήγαινε στο θέμα: ονειρο-περιεργο παραμιλητο
Μήνυμα στις 24/8/2011 στις 06:36 @Διάφορα
Χτες το βραδυ μου συναιβει κατι που δεν ξερω αν ειναι περιεργο αλλα εμενα μου συναιβει πρωτη φορα..Ας αρχισω απ'την αρχη...Αυτες τις μερες εχω κολλησει με ενα παιχνιδι που λεγετε age of empires..για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα παιχνιδι στρατηγικης, τεσπα φτιαχνεις χωρικους που καλλιεργουν, μαζευουν ξυλα, φτιαχνεις στρατο κτλ κτλ.. Χτες το βραδυ λοιπον ενω κοιμομουν με πηρε το αγορι μ τηλεφωνο και το σηκωσα μεσα στον υπνο μ..Με ρωτησε τι κανω και εγω αρχισα να του λεω οτι ειμαι στο χωραφι, οτι οι χωρικοι μ μαζευουν ξυλα κτλπ.. Αυτος φυσικα μ ελεγε " μα τι λες?", "εχεις πιει" και αλλα τετοια, και εγω ειχα θυμωσει που δεν με καταλαβαινε και τ ελεγε "δεν καταλαβαινεις" θα σ εξηγησω αυριο"... Το περιεργο ειναι οτι εγω θυμαμαι ολη τη συνομιλια π καναμε, απαντουσα κανονικα στις ερωτησεις τ και θεωρούσα εντελως φυσιολογικα αυτα π τ ελεγα..Βρισκομουν σε μια κατασταση μεταξυ ονείρου και πραγματικοτητας..Δεν μ εχει ξανασυμβει αυτο και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει ζησει κατι παρομοιο και πως γινεται να συμβει κατι τετοιο?????? Πήγαινε στο θέμα: ονειρο-περιεργο παραμιλητο |