Μήνυμα στις 18/12/2016 στις 16:35 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια ζωής σπερματοζοάριου και πιθανότ
Μήνυμα στις 18/12/2016 στις 03:39 @Sex
Παιδιά, καλησπέρα και πάλι με μια απορία! Χθες βρέθηκα με την κοπέλα και κατά την διάρκεια των πρωκαταρτικών μου ήρθε ξαφνικά να τελειόσω και χωρίς να το σκεφτώ πολύ εκείνη τη στιγμή, ανέβασα το εσώρουχό μου και τελείωσα εκεί (ακούγεται κάπως αστείο, αλλά ενστικτιοδώς αυτό σκέφτηκα να κάνω, δεν είχα χαρτί δίπλα μου!! :P ), αμμέσως πήγα στο μπάνιο και σκούπισα με χαρτί και νερό το σπέρμα από τα γενητικά όργανα και την τριγύρω περιοχή αλλά στο εσώρουχο είχε μήνει ότι είχε μουσκεφθεί από πριν (δεν άλλαξα εσώρουχο). Μετά από κάποια ώρα (περίπου 40-45 λεπτά) πήγαμε να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή, πήρα από την αρχή προφυλάξεις και έγινε η πράξη κανονικά. Το θέμα είναι ό,τι μετά είχα την απορία μήπως κάποια από τα υπολοίματα σπέρματος που υπήρχαν στο εσώρουχο και στην περιοχή των γενητικών μου οργάνων (παρ' όλο που τα σκούπισα μήπως έμεινε κάτι) αν υπάρχει περίπτωση να έχουνε εισχορήση στον κόλπο και αν ναι, αν μπορούν να γονιμοποιήσουν.. από την άλλη, θα ήτανε ζωντανά τόσση ώρα που πέρασε ή είχανε νεκρώσει; και παρ' όλο που φορούσα προφυλακτικό, είναι δυνατόν ακόμα και αν ήτανε τα σπερματοζωάρια "ενεργά" να εισχόρισαν στον κόλπο κατά την επαφή καθώς θα ήρθε η περιοχή των γενητικών οργάνων κάπως κοντά στον κόλπο και με την εισχώρηση του πέους να μπήκαν κάπως και αυτά στον κόλπο; Επίσης, τα σπερματοζωάρια πάνω στο σώμα ή σε ύφασμα π.χ εσώρουχο, πόσση ώρα μπορούν να μήνουν ενεργά;; Ευχαριστώ!! Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια ζωής σπερματοζοάριου και πιθανότ
Μήνυμα στις 21/9/2016 στις 01:20 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, τελικά όλα καλά, δεν έγινε τίποτα. Το ερώτημα τώρα είναι, σε Σεξουαλική επαφή με προφυλάξεις και να τελειώνω έξω, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης; Σε περίπτωση που ξανά συμβεί κάποιο μικρο ατύχημα όπως ανέφερα πιο πάνω.. Πήγαινε στο θέμα: Αντισύλληψη και σεξ (πιθανότητες εγκυμοσύ
Μήνυμα στις 18/6/2016 στις 05:13 @Sex
Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις πέρι ασφαλούς έρωτα σχετικά με την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Καταρχήν, είμαι 22 ετών και στο θέμα των προφυλάξεων ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός καθώς πέρα από τα ΣΜΝ για τα οποία είμαι ενήμερος, φοβάμαι πάρα πολύ τις πιθανότητες εγγυμοσύνης. Η βασική μου ερώτηση είναι, υπάρχει περίπτωση κατά την σεξουαλική επαφή με προφυλακτικό και εφόσον τελειώσω έξω, να γίνει κάποια στραβή και να μήνει η κοπέλα έγγυος; Επίσης, τις προάλες ήρθα σε επαφή με την κοπέλα μου, στην τελευταία γόνιμη ημέρα της, τελείωσα έξω φορώντας προφυλακτικό, αλλά εκ των υστέρων διαπίστωσα πως το προφυλακτικό από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, είχε τρυπήσει (όχι σπάσιμο, μια μικρή τρυπούλα η οποία διαπιστώθηκε εφόσον το γέμισα με νερό).. τελικά πήραμε το χάπι της επόμενης ημέρας μιας και η μόνη πιθανότητα που ξέρουμε ήταν αν είχα προσπερματικά υγρά και βγήκαν έξω κατά την επαφή.. Πήγαινε στο θέμα: Αντισύλληψη και σεξ (πιθανότητες εγκυμοσύ
Μήνυμα στις 24/8/2011 στις 14:10 @Sex
Τα έχω υπόψιν μου και αυτά αλά δεν τα έχω βρεί πουθενά. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στην περίπτωσή μου να χρισημοποιήσω άλα προφυλακτικά (π.χ τα Durex Jeans που ανέφερα και πριν) και να σπάσουν κατά τη διάρκεια του σεξ; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος στο κεφαλάκι, help
Μήνυμα στις 23/8/2011 στις 14:44 @Sex
Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ! Το πρόβλημά μου είναι ό,τι το κεφαλάκι στο πέος μου είναι μεγάλο σε πάχος (4,5 πόντους και σε μέγεθος 5, ολόκληρο το πεός 15) υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Δοκίμασα τα προφυλακτικά durex jeans αλά μπαίνανε με δυσκολία στην αρχή λόγο του μεγέθους στο κεφαλάκι. Ποιά μάρκα προφυλακτικών μπορώ να πάρω για αυτή την περίπτωση; (κατα προτίμιση durex) Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος στο κεφαλάκι, help |