Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 17:49 @Sex
Χμμμμ...οκ φιλε μου σε ευχαρηστω πολυ!!
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 23:44 @Sex
Παιδιά και εγώ έχω φύμωση και θα κάνω περιτομή πείτε μου μπορώ να τους πω να μου "βάλουν" ύπνο???Ενοώ να μην μου βάλουν αναισ8ητικό,να με κοιμήσουν γίνετε???
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 23:17 @Μηχανήματα
Ρε παιδιά σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου πει που να κατευάσω το LOL?? Ευχαρηστώ εκ τον προτέρων... Πήγαινε στο θέμα: League Of Lengen(LOL)
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 04:31 @Sex
Φίλε μου πάρε το κορίτσι σου(αν έχεις) και πες της να στον παίξει και να χύσεις στο στόμα της!!!Είναι το καλύτερο(αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με το κορίτσι μου)!!!Και εγώ αυτά κάνω πάω στην τουαλέτα και χύνω στην λεκάνη ή στην μπανιέρα!!!Ελπίζω να βοήθησα με το 1ο που σου είπα...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και τελειωμα
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 00:23 @Sex
Θα τα κάνεις φίλε μου θα τα κάνεις και εσυ μην ανυσηχείς!!!Και εγώ ΑΕΚτζής είμαι μέχρι το κόκκαλο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε!
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 14:27 @Sex
Φίλε stef_17 αύτο που λες της το κάνω συνέχεια...της βάζω το χέρι μου μεσα απο το παντελόνι της(πάνω απο το βρακάκι της)και την χαιδεύω και της το ζουλάω λίγο και δεν μου λέει τίποτα..το δέχεται!!!και εκείνη μου πιάνει το κ@υλ! μου μέσα απο το παντελόνι(πάνω απο το μποξεράκι)και μου την παίζει!!! Τι λέτε θέλει να προχωρήσουμε???(Είμαι 15 και εκίνη είναι 13)!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε!
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 23:50 @Sex
Για σας τι πρέπει να κάνω με την κοπέλα μου για να λέγετε φάσωμα???
Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω για να λέγετε φάσωμα?
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 16:32 @Sex
Ρε παιδιά ότι μου είπατε το έχω κάνει...και μέσα απο τα ρούχα την έχω χουφτώσει στα βυζιά και στον κόλο..αλλά δεν νομίζω να ερεθίζετε!!!θα δοκιμάσω στα μάτια να την φηλήσω!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε!
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 03:34 @Sex
Είμαι 15 χρονών και το κορίτσι μου ειναι 13 και θέλω όταν συναντιόμαστε να την ερεθίζω(να την ανάβω)...!!!Πείτε μου... π.χ(που να την φιλάω,που να την χουφτώνω)και τετοια!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε! |