Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας Τι κάνετε; Λοιπόν, βασικά ήθελα να ρωτήσω για να πας σε μια ιδιωτική σχολή πχ για αισθητική(μακιγιέρ) πρέπει να έχεις τελειώσει το λύκειο; Μπορείς να πας με απολυτήριο γυμνασίου; Σας παρακαλώ αν ξέρετε απαντήστε μου.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Ιδιωτικές σχολές
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:51 @Μηχανήματα
Σε ευχαριστώ πολύ Να σε ρωτήσω, σε αυτό το Scarface τι κάνεις περίπου ? Έτσι αποστολές όπως το grand theft auto ?
Πήγαινε στο θέμα: Grand theft auto
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 00:44 @Μηχανήματα
Γεια σας ! Λοιπόν, ξέρετε κανένα παιχνίδι που να είναι περίπου σαν τα grand theft auto ? ( Για pc )
Πήγαινε στο θέμα: Grand theft auto
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 20:44 @Μηχανήματα
Αα ευχαριστώ πολύ παιδιά :) Δεν ξέρω σε ποιον να δώσω αποδεκτή ;p Τέλος πάντων, δηλαδή παίζει να φτάσει στα 100% μεθαύριο ? :O Γιατί τόσο το βλέπω να κρατάει
Πήγαινε στο θέμα: μTorrent 3.0
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 20:06 @Μηχανήματα
Γεια σας, ελπίζω να είστε καλά :) .. λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα.. Κατεβάζω ένα παιχνίδι απο χθες το βράδυ στο μTorrent και τώρα αυτό ειναι ακόμα στο 30% γιατί είναι τόσο αργό ? :/
Πήγαινε στο θέμα: μTorrent 3.0
Μήνυμα στις 12/11/2011 στις 00:00 @Μηχανήματα
Αα ναι.. καλά λες asap :P σας ευχαριστώ όλους πάντως :)
Πήγαινε στο θέμα: Apple iphone
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 20:55 @Μηχανήματα
Δεν ξέρω :/ Πάντως εδώ τα είδα ..
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 16:45 @Μηχανήματα
Γεια :) Λοιπόν, κοιτούσα στο site της apple και εδώ γράφει πως έχουν το iphone 4 μόνο 99$ ή γράφουν ότι το iphone 3gs κάνει 0$ τώρα τι τιμές είναι αυτές ? Δηλαδή τόσο το παίρνεις ή ανεβαίνει η τιμή ? :/
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 03:15 @Μηχανήματα
Γεια σας :) Θα ήθελα να ρωτήσω, αν τα iphone παίρνουν sim cosmote ή whats up.. Γιατί θα πάρει μια φίλη μου και έχω απορία, γιατί σκέφτομαι να πάρω και εγώ... Λοιπόν, ξέρει κανένας ? :/
Πήγαινε στο θέμα: iphone |