Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 23:04 @Sex
πω πω ρε φίλε,όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό!!!ελπίζω να καταλαβαίνετε..;-) να ξέρεις ότι μια κοπέλα μπορεί να σημαίνει πολύ λιγότερα για σένα απ΄ότι νομίζεις. τώρα είναι ακόμα φρέσκο και αν χωρίσατε για κάποιο λόγο θα έγινε. δεν νομίζω ότι θα βρεις απαντήσεις εδώ, ψάξε μέσα σου και μέσα της Πήγαινε στο θέμα: Την θελω πισω
Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 21:47 @Sex
έχω μία πρόταση, αν δεν μπορείς να πάρεις δονητή. αν έχετε εκείνο το μαραφέτι που είναι φορητό και ανακατεύεις το φραπε (που μπαίνει στη πρίζα και γυρνάει σαν τρυπάνι) βάλτου το προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα και... η διείσδυση δεν είναι απαραίτητη, και στην κλειτορίδα θα την κάνει πιστεύω τη δουλειά του. αν το κάνεις, οπωσδήποτε να το απολυμάνεις. θα σου πρότεινα να του βάλεις προφυλακτικό από πάνω, αλλά μάλλον δεν έχεις πρόσβαση σε κάτι τέτοιο. Σημείωση moderator: Η πρακτική που περιγράφεται στο μήνυμα αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και μπορεί να προκαλέσει ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ. Είμαι έκπληκτος με την ανευθυνότητα του μέλους που έγραψε κάτι τέτοιο σε μικρής ηλικίας άτομο. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος κοριτσιων
Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 21:42 @Sex
είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν άντρα να ερεθίζεται με αυτό τον τρόπο. δεν είναι καθόλου γκει. κανένας δεν είναι γκέι επειδή ερεθίζεται απ τον πρωκτό και καμία δεν είναι λεσβία επειδή προτιμάει να τελειώνει με γλώσσα! είναι θέμα προτίμησης. αν το κάνεις, να είσαι απαλή και φυσικά να μην το βάλεις βαθιά. ο ερεθισμός σε εκείνο το σημείο προέρχεται από νεύρα και έχει να κάνει με κάποιους αισθητήρες που βρίσκονται στους όρχεις νομίζω. πάντως δεν είναι όπως στις γυναίκες, που κάποιες σ'αυτό το ζήτημα ερεθίζονται από την αίσθηση της υποταγής. για τον άντρα χρειάζεται ίσως να βάλεις λίγο την άκρη του δακτύλου σου και να ψιλοψαχουλέψεις. αν σ ζητήσει να το κάνεις πιο βίαια, υπάρχει ίσως μια πιθανότητα να είναι γκει Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο εκει πισω??
Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 21:38 @Sex
αν η τρύπα ήταν στενή,είναι λογικό να πόνεσε. το έχω πάθει και εγώ. χρησιμοποίησε λιπαντικό και προφυλακτικό και δεν θα έχεις πρόβλημα. συχνά, μπορεί να φταίει η κοπέλα. ίσως δεν ήταν αρκετά χαλαρή και σε έσφιξε. Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πέος στην διάρκεια πρωκτικού |