Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 18:55 @Sex
opos lei k o titlos osi travate stin taksi ti kanete me ta xisia ? Πήγαινε στο θέμα: malakia sto sholio
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 18:52 @Sex
signomi gia ta greeklish.sinithos hino se lekanh.me to harti pos ginete leptomeriaka ke stin kilia mou katharizete efkola ? Πήγαινε στο θέμα: sperma
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 00:06 @Θ. Κλημεντίνη
σημαινει οτι εχει βαλει στοιχημα με τις φιλες της οτι θα κανει φαση μαζι σου και σε εχει ψιλοχεσμενο.τα κοριτσια δεν κανουν ποτε την πρωτη κινηση
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαίνει αυτό που έκανε???
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 15:35 @Sex
οκ.ενας φιλος μου ειναι ψιλο γκει αποτι εχω καταλαβει.εγω δεν εχω προβληλα αλλα επειδη ειναι πολυ πιθανο να παμε μαζι στρατο μη με παρεξηγησουν.
Πήγαινε στο θέμα: στρατος
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 15:09 @Sex
αρχικα να πω οτι θελω απαντησεις μονο απο οσους ξερουν.στο στρατο σε ρωτανε αν εισαι ομοφυλοφιλος και σου εξαιταζουν και τα γενιτικα οργανα;(χωρις παρεξηγησεις δεν ρωταω για μενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας)
Πήγαινε στο θέμα: στρατος
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 04:31 @Sex
και εγω την ειμαι στην ιδια ηλικια με σενα και εχω το ιδιο μεγεθος και την ιδια απορια αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει.οι γκομενες πανε μεχρι και με ασχημους και με χαζους οσο δεν παιρνει και θα εχουν προβλημα με εμας;!
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 04:23 @Sex
ελα ντε και οποιος το χει κανει ας απαντησει οι υπολοιποι να κρατησουν τη γνωμη τους για τον εαυτο τους.ουτε εγω θα το εκανα και γιαυτο δεν εχω γραψει και δικη μ αποπση
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 15:50 @Sex
Ποσοι οταν αυνανιζεστε χυνετε πανω στην κοιλια σας;
Πήγαινε στο θέμα: Κοιλια
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 15:31 @Sex
Απλοι απορια. Ποσοι εχετε δοκιμασει τα χυσια σας,τι γευση ειχαν,πως σας φανηκε κτλ
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 19:31 @Sex
Εμενα παντως μου κατεβαινει το πετσακι μεχρι τη μεση του κεφαλιου οταν εχω στυση.Οταν δεν εχω το καλυπτει.
Πήγαινε στο θέμα: πέος και πετσάκι |