Μήνυμα στις 20/8/2011 στις 01:44 @Sex
ρε παιδια τι εννοειται στο νερο? πως?:Ρ
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος κοριτσιων
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 14:56 @Sex
sophie19 εχεις απολυτο δικιο! εκανα το τεστ κ βγηκε αρνητικο,βεβαια περιοδος δεν μου εχει ερθει ακομα..κατι πονους εχω..ελπιζω να φταιει το οτι ειχα να κανω 1 χρονο περιπου ερωτα! Paris23 πιστεψε με αν ειχαμε εκεινη την στιγμη δεν θα τα αφηναμε στο συρταρι:Ρ απ την επομενη φορα θα εχουμε.. τωρα που εκανα το τεστ μου εφυγε ολο το αγχος οποτε θα μου ερθει κ η περιοδος ελπιζω..σας ευχαριστω πολυ ολους!! Πήγαινε στο θέμα: φοβος για εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 13:14 @Sex
Γεια σας!! Εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα την γνωμη σας.. Στις 2 Αυγουστου εκανα ερωτα με το αγορι μου χωρις προφυλακτικο,ομως ηταν πολυ προσεκτικος. Οποτε πηγαινε να νιωσει οτι του αρεσει τραβιοταν γ να μην γινει τιποτα και δεν ειχε βγαλει ουτε υγρα ουτε τιποτα.. Τον ιουνιο μου ειχε ερθει η περιοδος στις 12 κ τον ιουλιο στις 19..Τωρα πλησιαζουν οι μερες,εχω πονους αλλα δεν μου ερχεται η περιοδος..Να σημειωσω οτι πριν το κανω μ αυτον εκεινη την μερα ειχα να κανω σεξ ενα χρονο περιπου.. Υπαρχει φοβος γ εγκυμοσυνη? Σε τι οφειλονται οι πονοι αφου δεν μου ερχεται περιοδος? Τι να κανω? Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις..
Πήγαινε στο θέμα: φοβος για εγκυμοσυνη |