Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 00:24 @Sex
Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Θα απευθυνθείς σε ουρολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: γινετε να κοψω μονος μου το πετσακι ?
Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 00:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσιολογικότατο. Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει. Και αν είναι και χρησιμοποιημένο από τα άπλυτα, η κάβλα είναι ακομα μεγαλύτερη.Πήγαινε στο θέμα: Βρακια (μυρισμα)
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 20:36 @Sex
Στο σεξ δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη φυσιολογικό. Καθένας κάνει ότι του αρέσει. Μην το ζητάς πιεστικά και κάποια στιγμή θα έρθει από μόνο του. Την έχεις ρωτήσει γιατί δε θέλει;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με αφήνει να την γλυψω
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 11:47 @Sex
Δεν μπορείς. Το αγοράζεις. Οτιδήποτε άλλο και να προσπαθήσεις να κάνεις δε θα είναι ασφαλές.
Πήγαινε στο θέμα: προφιλακτικο
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 11:44 @Sex
Δεν είναι ανάγκη να κοπεί το πετσάκι. Σε ελάχιστους συμβαίνει αυτό. Στους περισσότερους δεν κόβεται ποτέ. Οσο για τα υπόλοιπα μη φοβάσαι. Είναι εξαιρετικά απίθανο να έγινε κάτι. Δεν μένει τόσο εύκολα έγκυος μια κοπέλα.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις!
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 20:16 @Sex
Σήμερα το πρωί μου ξανασυνέβη. Ημουν γαλαρία στο λεωφορείο κ στο μπροστινό κάθισμα είχε αποκοιμηθεί μια κοπέλα φανταστική. Ετσι όπως ακουμπούσε στο κάθισμα φαινόταν σχεδόν όλο της το στήθος. Δεν μπόρεσα να αντέξω και τον έπαιξα. Ευτυχώς το λεωφορείο δεν είχε κόσμο.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός σε δημόσιο χώρο
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 21:03 @Sex
Γιατί σε κοροιδεύουν; Ολοι μαζί το κάνετε και σε βλέπουν; Πες τους κι εσυ οτι χύνεις. Ετσι κι αλλιώς θα γινει κ αυτό κάποα στιγμή, αργά ή γρήγορα. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Μόλις αρχίσεις να χύνεις δε θα ξέρεις τι να πρωτοσκουπίσεις
Πήγαινε στο θέμα: xusia
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 16:55 @Sex
Γιατί σε κοροιδεύουν; Ολοι μαζί το κάνετε και σε βλέπουν; Πες τους κι εσυ οτι χύνεις. Ετσι κι αλλιώς θα γινει κ αυτό κάποα στιγμή.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο πάει
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 16:51 @Sex
Για τα κορίτσια είναι πιο εύκολο νομίζω χωρις να τις καταλάβουν. Αλλά συνήθως δεν το λένε. Δεν υπάρχει καμία στο φόρουμ που να το έχει κάνει;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός σε δημόσιο χώρο
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 22:03 @Sex
Εχετε αυνανιστεί ποτέ σε δημόσιο χώρο (μέσα στην τάξη, σε μέσο μεταφοράς, μαγαζί κλπ); Πώς και με ποιά αφορμή; Σας εχούν πιάσει ποτέ; Αφορά και αγόρια και κορίτσια. Εγω το έχω κάνει κάτω από το θρανίο για καθηγήτρια που καθόταν σταυροπόδι με φούστα η οποία είχε σηκωθεί παραπάνω απ' όσο έπρεπε ;)
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός σε δημόσιο χώρο |